جمعه, ۱۴ بهمن , ۱۴۰۱ Friday, 3 February , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18156 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

ارلینگ هالند، ضد سیستم اما موفق و گلزن هکتور کوپر سرمربی تیم ملی فوتبال سوریه شد رافائل واران از تیم ملی فرانسه خداحافظی کرد مسی از رکورد رونالدو گذشت تاثیر تغذیه نامناسب در ابتلا به افسردگی بزرگترین پارک آبی غرب کشور در کرمانشاه افتتاح شد افزایش پروازهای فرودگاه به گردشگری کرمانشاه کمک می‌کند انجام بیش از ۱۶۰۰ کیلومترباند عملیات برف‌روبی در محورهای روستایی استان کرمانشاه پیام تبریک دادستان کرمانشاه بمناسب اغاز دهه فجر ورود موج ناپایدار به کرمانشاه همراه با وزش باد/هوا سردتر می شود شرایط نامساعد جوی مانع از انتقال جسد کوهنورد کرمانشاهی به پایین کوه شد سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به کرمانشاه خلعتبری: پرسپولیس در بازی‌های گذشته از داوری ضرر کرد/ اخراج بیرانوند درست بود کسب رتبه غرفه ممتاز توسط شهرداری کرمانشاه  تخصیص اعتبار حداکثری برای ۱۰ طرح اولویت دار استان/ تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبار مصوبات باقیمانده سفر رهبر انقلاب اعلام شرایط ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام‌نور پایان ولخرجی‌های زمستانی چلسی/ فرناندس گرانترین خرید تاریخ انگلیس شد بازگشایی جاده کرمانشاه -همدان/۷۵ محور روستایی مسدود است زیبایی‌های همدلی اهل سنت و شیعه کرمانشاه برای نسل جدید تبیین شود “ثوری” دروغگو بود/ دیگر کلاه سرمان نمی‌رود

جشنواره هنر آشپزی به صنعت گردشگری استان پروبال می دهد
14 تیر 1397 - 11:13
شناسه : 8032
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با اشاره به برگزاری جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در کرمانشاه گفت: این جشنواره در اقتصاد صنعت گردشگری استان تاثیرگذار است و در تقویم رویداد های فرهنگی ثبت شده است.

پ
پ

وحید امیری در گفتگو با طلوع، اظهار داشت: این جشنواره به صورت استانی از ۲۰الی ۲۲ تیر در محل نمایشگاه های دایمی واقع در بوستان شاهد کرمانشاه برگزار می شود.

به گفته امیری، این جشنواره توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان با همراهی شهرداری برگزار می شود.

امیری یادآور شد، در این جشنواره شاهد حضور برندهای برجسته رستوران ها هستیم که در دو بخش به رقابت خواهند پرداخت.

وی به بخش حرفه ای و آزاد این جشنواره اشاره کرد و گفت: این جشنواره با هدف عرضه غذاهای سنتی و طعم های فراموش شده برگزار می شود و حتی پخت ساده ترین نوع غذا بومی می تواند در این جشنواره ارزیابی شود.

این مسوول افزود: به نفر اول این جشنواره سه میلیون تومان، نفر دوم دو میلیون تومان و نفر سوم یک میلیون تومان به همراه یک تندیس اعطا می شود.

امیری تصریح کرد:به شرکت کننندگان این جشنواره گواهینامه ای توسط هیات داوران صادر می شود.

وی افزود: این جشنواره موجب تعریف سفرهایی برای کرمانشاه می شود و در رونق صنعت گردشگری تاثیرگذار است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.