یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Sunday, 5 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20854 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است این سامانه پُربارش تا کی مهمان کرمانشاه است؟ فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند

قیمتِ پایینِ پیاز اشک پیازکاران هرسینی را درآورد
25 شهریور 1399 - 12:32
شناسه : 259940
1
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین طلوع‌‌کرمانشاه :

علیرضا یاری‌پور اظهار کرد: هم‌اکنون پیاز با قیمت هر کیلوگرم بین دو هزار تا ۲۳۰۰ تومان از پیازکاران هرسینی خریداری می شود و در بازار با قیمتی بین سه تا چهار هزار تومان به دست مصرف کنندگان می‌رسد./وی افزود: این در حالیست که معمولا هر ساله پس از اتمام فصل برداشت، واسطه‌ها قیمت‌ها را  بالا می‌برند و دست تولیدکنندگان از درآمد پیاز کوتاه می‌ماند. بعنوان نمونه سال گذشته در مقاطعی که پیاز  در دست دلالان بود قیمت آن در بازار به هر کیلوگرم بین ۱۵ تا ۱۶ هزار تومان هم رسید./مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین در ادامه از نبود واحدهای فراوری مرتبط با پیاز به عنوان یکی از چالش های پیش روی کشت پیاز در شهرستان یاد کرد و افزود: هم اکنون هیچ واحد فرآوری و سردخانه‌ای برای نگهداری و انبار پیاز در فصل برداشت در شهرستان وجود ندارد و همین سبب می‌شود تا قیمت پیاز در فصل برداشت در پایین ترین میزان خود باشد و این مسئله کشاورزان را از درآمدهای کشت پیاز بی بهره می‌کند.

پ
پ

یاری‌پور سرمایه‌گذاری برای ورود به حوزه فرآوری پیاز در شهرستان را توجیه‌پذیر عنوان کرد و افزود: از سرمایه‌گذارانی که بخواهند در زمینه ایجاد واحدهای سردخانه‌ای و یا فرآوری پیاز در شهرستان ورود کنند حمایت می‌کنیم، سرمایه گذاران متقاضی می توانند با آورده ۲۰ درصدی تسهیلات ۱۲ تا ۱۸ درصدی با بازپرداخت حداقل پنج ساله دریافت کنند.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به سطح زیر کشت پیاز در شهرستان هرسین داشت و گفت: امسال در این شهرستان ۳۵۰ هکتار پیاز کشت شده  و پیش‌بینی می‌شود نزدیک ۲۰ هزار تن پیاز در هرسین تولید شود.

یاری‌پور متوسط عملکرد پیاز را در مزارع شهرستان هرسین حدود ۵۵ تن در هکتار عنوان کرد و افزود: اکثر پیاز تولیدی در شهرستان هرسین از نوع پیاز قرمز است، این پیاز به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص خود بازارپسندی بالایی دارد. 

یاری‌پور گفت: شهرستان هرسین یکی از قطب‌های تولید پیاز کشور به شمار می‌رود و همه ساله ۱۰ درصد از پیاز تولیدی این شهرستان به خارج از کشور صادر می‌شود.

 برداشت پیاز در شهرستان هرسین از اوایل شهریور شروع شده و تا اواسط مهر ماه ادامه خواهد داشت./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.