سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Tuesday, 7 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20862 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

محل عرضه داروهای طبیعی و مکمل ها تنها در داروخانه است/ عطاری ها تنها حق فروش مواد گیاهی را دارند «سراب یاوری» کرمانشاه بعد از ۲ سال احیاء شد ۴ پروژه اولویت‌دار گردشگری کرمانشاه کدامند؟ راه‌های استان کرمانشاه لغزنده است تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی اطلاعیه قطعی آب در کرمانشاه ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد کرمانشاه از فردا دوباره بارانی می‌شود اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است این سامانه پُربارش تا کی مهمان کرمانشاه است؟ فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود

دانش‌آموزان تابستانِ کرونایی خود را چگونه بگذرانند؟
25 خرداد 1400 - 10:17
شناسه : 269231
3
کارشناس ارشد علوم‌تربیتی طلوع‌‌کرمانشاه :

جهانگیر مرادی با بیان اینکه برنامه‌ریزی خانواده‌ها برای غنی‌سازی اوقات‌فراغت دانش‌آموزان به ویژه در تابستان کرونایی امسال ضروری است، گفت: عدم برنامه ریزی در این خصوص سبب می‌شود تا بخش زیادی از زمان اوقات فراغت دانش‌آموزان به بطالت بگذرد./این کارشناس علوم تربیتی ادامه داد: بی برنامگی دانش آموزان در ایام تابستان می تواند زمینه‌های بگو مگو و حتی درگیری بین فرزندان و والدین را بوجود آورد، زیرا فرد به دلیل بی‌برنامگی مورد سرزنش والدینش قرار گرفته و همین مسئله سبب بروز اختلاف بین والدین و فرزندان می‌شود./مرادی تابستان را اوج بیکاری دانش‌آموزان دانست و گفت: دانش آموزان در ایام تابستان اوقات فراغت بیشتری دارند که باید برای سرگرم کردن آنها برنامه ریزی کنیم./مرادی با بیان اینکه مشخص بودن زمان خواب، تماشای تلویزیون، نشست با خانواده، مراوده با دوستان، استفاده از تلفن همراه و … برای دانش آموزان می‌تواند نقش موثری در بهره‌وری آن‌ها از اوقات فراغت داشته باشد، افزود: در این صورت فرد می تواند در پایان روز ارزیابی مناسبی از فعالیت‌های آن روز خود داشته و حس بطالت گذرانی در او بوجود نمی‌آید.

پ
پ

یک کارشناس ارشد علوم‌تربیتی از خانواده‌ها خواست، حتما برای غنی‌سازی اوقات‌فراغت دانش‌آموزان در تابستانِ کرونایی امسال برنامه‌ داشته باشند.

جهانگیر مرادی با بیان اینکه برنامه‌ریزی خانواده‌ها برای غنی‌سازی اوقات‌فراغت دانش‌آموزان به ویژه در تابستان کرونایی امسال ضروری است، گفت: عدم برنامه ریزی در این خصوص سبب می‌شود تا بخش زیادی از زمان اوقات فراغت دانش‌آموزان به بطالت بگذرد.

این کارشناس علوم تربیتی ادامه داد: بی برنامگی دانش آموزان در ایام تابستان می تواند زمینه‌های بگو مگو و حتی درگیری بین فرزندان و والدین را بوجود آورد، زیرا فرد به دلیل بی‌برنامگی مورد سرزنش والدینش قرار گرفته و همین مسئله سبب بروز اختلاف بین والدین و فرزندان می‌شود.

مرادی تابستان را اوج بیکاری دانش‌آموزان دانست و گفت: دانش آموزان در ایام تابستان اوقات فراغت بیشتری دارند که باید برای سرگرم کردن آنها برنامه ریزی کنیم.

مرادی یادآوری کرد: اگر خانواده‌ها برای اوقات فراغت فرزندانشان برنامه ریزی نکنند، نقش گروه همسالان و بیرون از خانواده در این مورد پررنگ می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه خوانواده ها در برنامه ریزی برای غنی سازی اوقات فراغت فرزندانشان باید نظر خود آنها را هم جویا شوند، گفت: اگر خانواده ها برنامه ریزی اوقات فراغت را بر اساس نظر و توافق فرزندشان انجام دهند، بازخورد بهتری خواهد داشت، در غیراینصورت نه فقط هیچ نتیجه ای عاید فرد نمی شود، بلکه ممکن است برای او خسته کننده هم باشد.

مرادی با بیان اینکه مشخص بودن زمان خواب، تماشای تلویزیون، نشست با خانواده، مراوده با دوستان، استفاده از تلفن همراه و … برای دانش آموزان می‌تواند نقش موثری در بهره‌وری آن‌ها از اوقات فراغت داشته باشد، افزود: در این صورت فرد می تواند در پایان روز ارزیابی مناسبی از فعالیت‌های آن روز خود داشته و حس بطالت گذرانی در او بوجود نمی‌آید.

وی ادامه داد: از جمله برنامه هایی که خانواده‌ها می‌توانند برای غنی کردن اوقات فراغت فرزندان خو  در تابستان کرونایی امسال تدارک ببینند، برنامه ریزی برای گشت و گذار در طبیعت با رعایت فاصله گذاری فیزیکی و پروتکل های بهداشتی است که البته در صورت رعایت پروتکل ها می توانند هرازگاهی برنامه دیدار با نزدیکان خود که از سلامت آنها مطمئن هستند، را هم داشته باشند.

 وی سپس برنامه ریزی برای انجام بازی‌های فکری برای تقویت هوش دانش‌آموزان در دوران کرونا را به خانواده‌ها پیشنهاد کرد و گفت: بازی‌هایی مثل شطرنج می‌تواند در تقویت مهارت های فکری دانش‌آموزان اثرگذار باشند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.