پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 2 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20850 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟ یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟

برای همیشه با سس کچاپ خداحافظی کنید
30 شهریور 1400 - 11:26
شناسه : 272415
3
هشدار؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-اگر سس گوجه فرنگی یکی از علایق غذایی شماست، بدانید که با مشکلات زیادی روبرو خواهید شد./یک متخص تغذیه درباره این طعم‌دهنده غذایی می‌گوید:سس گوجه فرنگی نه پروتئین دارد و نه فیبر. شکر، نمک، انواع ادویه‌جات ترش و تند و شربت فروکتوز محتوای درونی هر سس کچاپ است./مصرف بیش از حد غذاهای حاوی شربت فروکتوز با افزایش خطر چاقی، دیابت مقاومت به انسولین، تری گلیسیرید بالا و بیماری‌های مرتبط با کبد چرب همراه است./مهم است که قبل از افزودن سس گوجه به هر غذایی، مراقب مصرف قند و سدیم خود باشیم. این به این دلیل است که کچاپ می تواند باعث ایجاد شرایطی مانند فشار خون بالا و عدم تعادل مواد معدنی شود./غذاهای فرآوری شده و نگهداری شده با خطر ایجاد التهاب در ارتباط هستند بنابراین بهتر است قبل از افزودن سس گوجه فرنگی به رژیم غذایی خود به همه جوانب آن فکر کنید./در اینجا به تعدادی از معضلاتی که در اثر استفاده از سس گوجه‌فرنگی برایتان بروز می‌کند، اشاره می‌کنیم:فاقد محتوای مفید و مغذی/عامل بیماری قلبی/اسیدیته و سوزش معده/بیماری‌های کلیوی/آلرژی

پ
پ

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-اگر سس گوجه فرنگی یکی از علایق غذایی شماست، بدانید که با مشکلات زیادی روبرو خواهید شد.

برخی افراد طعم و مزه هر غذایی را در استفاده از سس برای آن می‌دانند؛ از اسپاگتی گرفته تا پیتزا و حتی ساندویچ‌ها. اما زمان آن فرا رسیده که چشمان خود را باز کنیم و از عوارض مصرف سس گوجه فرنگی مطلع شویم! به یاد داشته باشید که سهل‌انگاری و بی‌توجهی در این زمینه می‌تواند شما را در معرض دردسرهای بزرگ قرار دهد.

نه تنها بچه ها، بلکه دیگر گروه‌های سنی نیز از هواداران سس گوجه فرنگی هستند اما چیزی که آنها متوجه نمی شوند این است که این طعم‌دهنده فقط شامل گوجه فرنگی تازه نیست. بجز گوجه، مواد مختلف زیادی در درون هر سس کچاپ وجود دارد.

یک متخص تغذیه درباره این طعم‌دهنده غذایی می‌گوید: سس گوجه فرنگی نه پروتئین دارد و نه فیبر. شکر، نمک، انواع ادویه‌جات ترش و تند و شربت فروکتوز محتوای درونی هر سس کچاپ است.

مصرف بیش از حد غذاهای حاوی شربت فروکتوز با افزایش خطر چاقی، دیابت مقاومت به انسولین، تری گلیسیرید بالا و بیماری‌های مرتبط با کبد چرب همراه است.

مهم است که قبل از افزودن سس گوجه به هر غذایی، مراقب مصرف قند و سدیم خود باشیم. این به این دلیل است که کچاپ می تواند باعث ایجاد شرایطی مانند فشار خون بالا و عدم تعادل مواد معدنی شود.

غذاهای فرآوری شده و نگهداری شده با خطر ایجاد التهاب در ارتباط هستند بنابراین بهتر است قبل از افزودن سس گوجه فرنگی به رژیم غذایی خود به همه جوانب آن فکر کنید.

در اینجا به تعدادی از معضلاتی که در اثر استفاده از سس گوجه‌فرنگی برایتان بروز می‌کند، اشاره می‌کنیم:

۱. فاقد محتوای مفید و مغذی

یک ماده غذایی غنی، ریز مغذی‌های موردنیاز بدن را فراهم کرده و به ایجاد ایمنی و تقویت سیستم دفاعی کمک می کند. این در حالی است که سس گوجه فرنگی ارزش غذایی کمی داشته و فاقد پروتئین و فیبر است.

۲. عامل بیماری قلبی

مصرف زیاد غذاهای دارای شربت فروکتوز کلسترول بد خون را افزایش داده و زمینه‌ای برای بروز مشکلات قلبی می‌باشد.

۳. اسیدیته و سوزش معده

سس گوجه فرنگی، به عنوان یک ماده غذایی اسیدی، به دلیل وجود اسیدهایی مانند اسید مالیک و اسید سیتریک می‌تواند باعث اسیدیته و سوزش سر دل شود. بنابراین کسانی که مشکلات گوارشی مانند استرس گوارشی یا بیماری رفلاکس معده (GERD) دارند، باید از مصرف سس گوجه فرنگی اجتناب نمایند.

۴. بیماری‌های کلیوی

غذاهای فرآوری شده دارای مقدار زیاد سدیم بوده که باعث افزایش کلسیم در ادرار می شوند. دفع کلسیم با ادرار احتمال ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می‌دهد.

۵. آلرژی

گوجه فرنگی‌  هایی که در سس گوجه فرنگی وجود دارند غنی از هیستامین بوده و می توانند منجر به بروز واکنش‌ های آلرژیک مانند عطسه و حتی تنگی نفس شوند.

منبع: بهداشت نیوز

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.