حمیدرضا اسکندری در گفت و گو با خبرنگار طلوع کرمانشاه از ظرفیت قابل توجه ذخایر معدنی در استان کرمانشاه یاد کرد و افزود: در استان کرمانشاه ذخیره مواد معدنی ۱٫۳ میلیارد تن برآورده شده است.
وی با اشاره به ذخیره ۵۷ میلیارد تونی مواد معدنی در کشور، ادامه داد: استان کرمانشاه حدود دو درصد ذخایر معدنی کشور را دارد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه تعداد انواع مواد معدنی شناخته شده در کرمانشاه را ۲۰ نوع عنوان کرد که شامل قیرطبیعی، سنگ تزئینی، سنگ گچ، منگنز، سنگ آهن ، مس، سیلیس، فلدسپات و… است.
اسکندری قیرطبیعی را یکی از مهمترین مواد معدنی کرمانشاه برشمرد و افزود: از نظر میزان ذخایر قیرطبیعی جایگاه اول کشور را داریم.
به گفته این مسئول، عمده این ذخایر در گیلانغرب واقع شده است.
وی از برنامههایی که برای اکتشاف قیرطبیعی در استان در دست اقدام است یاد کرد و ادامه داد: اکنون عملیات اکتشاف آن در مرحاه شناسایی و در پهنه ۱۲۵۰ کیلومتر مربعی در دست اقدام است.
اسکندری تصریح کرد: این پهنه مربوط به شهرستان های گیلانغرب، قصرشیرین و سرپل ذهاب است .
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه اظهار کرد: بعد از اکتشاف، باید تمرکز قابل توجهی بر بحث استخراج و خصوصا فرآوری قیرطبیعی داشته باشیم.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه قیرطبیعی را یکی از مهمترین مواد معدنی استان کرمانشاه دانست و گفت: بیش از ۷۰ درصد ذخایر قیرطبیعی کشور در کرمانشاه است.
دیدگاه