شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 4 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20854 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است این سامانه پُربارش تا کی مهمان کرمانشاه است؟ فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند

واحدهای تولید فرآورده‌های گوشتی کرمانشاه از “خمیر مرغ” استفاده نمی‌کنند
25 مهر 1397 - 16:39
شناسه : 9939
6
رئیس اداره آزمایشگاه‌های اداره کل استاندارد استان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

هشت واحد تولید فراورده‎های گوشتی داریم که انواع سوسیس، کالباس، برگر و … را تولید می‌کنند که هیچکدام از آنها از خمیرمرغ استفاده نمی‌کنند/ انواع آزمایش‌های لازم خصوصا آزمایش بافت‌شناسی بر روی این نمونه‌ها انجام می‌شود/استفاده از هرگونه بافت غیرمجاز در فرآورده‌های گوشتی شامل امعاء و احشا دام، چربی‌های صفاقی، استخوان، پوست و اعضای حرام دام قابل تشخیص است/محصولاتی که در تهیه آنها از خمیر مرغ استفاده شده باید در بسته‌بندی زردرنگ عرضه شود تا مصرف کننده از مصرف خمیرمرغ در این فرآورده مطلع شود

پ
پ
رئیس اداره آزمایشگاه‌های اداره کل استاندارد استان کرمانشاه گفت: هشت واحد تولید فرآورده‌های گوشتی در کرمانشاه داریم که هیچکدام از آنها از خمیرمرغ استفاده نمی‌کنند.
 
 نسرین ذوالنوریان در نشست خبری که امروز (۲۵ مهر) به مناسبت هفته استاندارد برگزار شد، افزود: در سطح استان هشت واحد تولید فراورده‎های گوشتی داریم که انواع سوسیس، کالباس، برگر و … را تولید می‌کنند.

وی با بیان اینکه تمام این هشت واحد تولیدی تحت نظارت اداره استاندارد هستند، ادامه داد: تعدادی از فرآورده‌های این صنایع پروانه استاندارد گرفته و برای برخی فرآورده‌های تولیدی دیگر آنها نیز اخذ پروانه استاندارد در حال انجام است.

رئیس اداره آزمایشگاه‌های اداره کل استاندارد استان کرمانشاه از نمونه‌برداری مستمر از محصولات این واحدها خبر داد و یادآوری کرد: انواع آزمایش‌های لازم خصوصا آزمایش بافت‌شناسی بر روی این نمونه‌ها انجام می‌شود.

به گفته ذوالنوریان استفاده از هرگونه بافت غیرمجاز در فرآورده‌های گوشتی شامل امعاء و احشا دام، چربی‌های صفاقی، استخوان، پوست و اعضای حرام دام قابل تشخیص است.

وی با بیان اینکه در گذشته استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی ممنوع بود، خاطرنشان کرد: هم اکنون تحت شرایط و مجوزهای خاص واحدهای تولیدی می‌توانند از خمیر مرغ استفاده کنند و این خمیر مرغ هر بار مورد آزمایش بافت‌شناسی قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: تولید خمیر مرغ در یک واحد نیازمند اخذ مجوزهای لازم است.

رئیس اداره آزمایشگاه‌های اداره کل استاندارد کرمانشاه عنوان کرد: محصولاتی که در تهیه آنها از خمیر مرغ استفاده شده باید در بسته‌بندی زردرنگ عرضه شود تا مصرف کننده از  مصرف خمیرمرغ در این فرآورده مطلع شود.

ذوالنوریان گفت: تاکنون هیچکدام از هشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی کرمانشاه مجوز استفاده از خمیر مرغ را دریافت نکرده اند و از آن در تولیدات خود استفاده نمی‌کنند/ایسنا

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.