شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 27 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20832 تعداد نوشته های امروز : 3×

آخرین خبرها

یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟ عملیات نجات خودروی گرفتارشده با ۶ نفر سرنشین آن از رودخانه زمکان در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد

شیوع “ناشنوایی” و “کم شنوایی” در کرمانشاه بالاست/ دلیلش شاید عوامل محیطی وآسیب های باقی مانده از دوران جنگ تحمیلی باشد
08 مهر 1400 - 13:08
شناسه : 272675
1
مدیرکل بهزیستی استان: طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر فرحناز محمدی به مناسبت روز جهانی “ناشنوایی” در جلسه مجازی امروز (هشتم مهر) باعنوان نشست هم اندیشی کارشناسان ناشنوایان و روسای ادارات بهزیستی استان از ناشنوایی به عنوان یکی از شایعترین معلولیت ها یاد کرد و افزود: در حال حاضر ۱۲ تا ۱۳ درصد جامعه معلولین کشور را افرادی تشکیل می دهند که به نوعی دچار کم شنوایی و یا ناشنوایی هستند./وی افزود: این میزان در استان بالاتر است و حدود ۱۵ تا ۱۶ درصد معلولین استان را شامل می شود و علت این امر شاید تاثیرگذاری بیشتر عوامل محیطی ازجمله تروما و یا شاید آسیب های باقی مانده از دوران جنگ تحمیلی باشد./محمدی با اشاره به وجود بیش از ۷۵۰۰ ناشنوا و کم شنوا در سطح استان گفت: شایع ترین علت ناشنوایی و کم شنوایی در استان نقص مادرزادی است و در ۵۰ درصد موارد در این نوع معلولیت زمینه ژنتیکی دخیل است./وی افزود: در همین راستا موثرترین راه برای پیشگیری از تولد نوزادانی با این نوع معلولیت، انجام مشاوره ژنتیک پیش از ازدواج است.

پ
پ

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به بالا بودن جمعیت ناشنوایان و کم شنوایان استان نسبت به میانگین کشوری، گفت: علت این امر شاید به دلیل تاثیرگذاری بیشتر عوامل محیطی از جمله تروما و یا شاید آسیب های باقی مانده از دوران جنگ تحمیلی باشد.

دکتر فرحناز محمدی به مناسبت روز جهانی “ناشنوایی” در جلسه مجازی امروز (هشتم مهر) باعنوان نشست هم اندیشی کارشناسان ناشنوایان و روسای ادارات بهزیستی استان از ناشنوایی به عنوان یکی از شایعترین معلولیت ها یاد کرد و افزود: در حال حاضر ۱۲ تا ۱۳ درصد جامعه معلولین کشور را افرادی تشکیل می دهند که به نوعی دچار کم شنوایی و یا ناشنوایی هستند.

وی افزود: این میزان در استان بالاتر است و حدود ۱۵ تا ۱۶ درصد معلولین استان را شامل می شود و علت این امر شاید تاثیرگذاری بیشتر عوامل محیطی ازجمله تروما و یا شاید آسیب های باقی مانده از دوران جنگ تحمیلی باشد.

محمدی با اشاره به وجود بیش از ۷۵۰۰ ناشنوا و کم شنوا در سطح استان گفت: شایع ترین علت ناشنوایی و کم شنوایی در استان نقص مادرزادی است و در ۵۰ درصد موارد در این نوع معلولیت زمینه ژنتیکی دخیل است.

وی افزود: در همین راستا موثرترین راه برای پیشگیری از تولد نوزادانی با این نوع معلولیت، انجام مشاوره ژنتیک پیش از ازدواج است.

محمدی گفت: چنانچه مشاوره ژنتیک به موقع و پیش از ازدواج صورت گیرد ،بویژه در خانواده هایی که سابقه معلولیت کم شنوایی و ناشنوایی دارند، قطعا از تولد چنین نوزادانی پیشگیری خواهد شد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه افزود: مهم ترین گام بعدی در راستای پیشگیری از معلولیت ناشنوایی و کم شنوایی در سطح جامعه انجام به موقع غربالگری نوزادان است.

محمدی گفت: زمان طلایی برای غربالگری شنوایی نوزادان زیر یک ماه است و برای تشخیص قطعی این نوزادان باید تا قبل از سه ماهگی بررسی های لازم صورت گیرد.

وی افزود: جهت درمان و کاشت حلزون و اقدامات مداخله ای دیگر از جمله سمعک هم زیر شش ماه بهترین فرصت است.

محمدی گفت: با انجام اقدامات درمانی به موقع و انجام برنامه های توانبخشی این کودکان هم می توانند تا حد زیادی مانند کودکان عادی فعالیت داشته باشند.

۳ مرکز توانبخشی برای ناشنوایان داریم

نیلوفر اختیاری معاون امور توانبخشی بهزیستی استان هم در این جلسه با اشاره به فعالیت سه مرکز توانبخشی ناشنوایان در سطح استان گفت: از این تعداد دو مرکز درکرمانشاه و یک مرکز در اسلام آبادغرب فعالیت دارد.

وی افزود: در این مراکز خدماتی از جمله گفتار درمانی، تربیت شنوایی و … ارائه می شود.

اختیاری با اشاره به راه اندازی مرکز کاشت حلزون در استان از دو سال پیش گفت: خوشبختانه با راه اندازی این مرکز نیازی به مراجعه این کودکان و خانواده هایشان جهت کاشت حلزون به استان های دیگر نیست.

این مسئول تصریح کرد: در حال حاضر کودکانی که شرایط کاشت حلزون داشته باشند در این مرکز عمل شده و در مراکز بهزیستی توانبخشی آنها انجام می شود./ایسنا

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.