جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

خوراکی‌هایی که علائم افسردگی را تغییر می دهند
18 بهمن 1401 - 14:46
شناسه : 285188
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

رابطه بین نوع رژیم غذایی و افسردگی و اضطراب، از جمله موضوعاتی است که در سال‌های اخیر توجه زیادی به آن شده است.

پ
پ

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، مطالعات متعددی در کشورهای مختلف از جمله ایران درباره رابطه بین نوع رژیم غذایی و افسردگی انجام شده است و همگی نشان می‌دهد که مصرف برخی مواد غذایی احتمال بروز علایم افسردگی در افراد را تشدید می‌کند و برخی در عوض تاثیر مثبتی بر کاهش این علایم دارد.

شکلات تلخ

سرشار از آنتی اکسیدان ها فلاونوئیدها و منیزیم است و برای جلوگیری از نوسانات خلقی مرتبط با یائسگی و سندروم پیش از قاعدگی مفید است.

کربوهیدرات های پیچیده و تصفیه نشده

کربوهیدرات موجود در غلات سبوس دار و سبزیجات می تواند بر خلق و خوی فرد تاثیر آرام بخشی داشته باشد.

گردو

یکی از غنی‌ترین منابع اسیدهای چرب امگا ۳ محسوب می‌شود که در حمایت از عملکرد مغز و کاهش علائم افسردگی نقش دارد.

غذاهای تخمیر شده

ماست سرشار از پروبیوتیک‌ها است که سلامت روده و خلق و خوی را بهبود می‌دهد.

لوبیا

این ماده خوراکی منبع آلی از پروتئین و فیبر است و در نتیجه به حفظ سطح قند خون کمک می کند و بر خلق و خوی تاثیر مثبت می گذارد.

سلنیوم و روی

این دو ماده معدنی با کاهش التهاب در بدن خلق اول را بهبود میدهند.

خوراکی هایی با قند بالا

مواد قندی می تواند علائم افسردگی را با افزایش ناگهانی قند خون و به دنبال آن احساس خستگی و ناراحتی تشدید کند.

قهوه

کافئین فرد را عصبی می‌کند الگوی خواب را بر هم می زند و می تواند به تشدید افسردگی کمک کند.

نان سفید

آرد سفید فراوری شده به سرعت به قندخون تبدیل می‌شود و می‌تواند باعث افزایش انرژی و تشدید اضطراب شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.