چهارشنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۲ Wednesday, 31 May , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19115 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

سیب و شاه‌ توت شما را قدرتمند می‌کنند گام مستندی برای اجرای پالایشگاه “آناهیتا” برداشته‌ایم اولین مدال تاریخی سپک‌تاکرا دختران کرمانشاهی در قلب خلیج فارس دشت شد مشترکان همراهی کنند، تابستان را بدون خاموشی پشت سر می‌گذاریم پارک‌های کرمانشاه غیراستانداردند ۹۱ مرغداری کرمانشاه به علت عرضه خارج از شبکه مرغ به تعزیرات معرفی شدند ۱۰۰مکان مخروبه در محله کم برخوردار آقاجان کرمانشاه تخریب شد ۵ راهکار برای مدیریت استرس در زمان امتحانات چگونه به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کنیم؟به قاعده غذا بخورید شناسایی ۲۵۵ نقطه بحرانی حریق در منابع طبیعی کرمانشاه دهن کجی نمایندگان مجلس و وزارت جهاد کشاورزی به کرمانشاه/ یک همایش ملی سوت و کور ۲ مصدوم و ۲ فوتی در حادثه واژگونی خودرو صحنه  آغاز اردوی تیم ملی تپانچه بادی در کرمانشاه تاکید بر گسترش روابط تجاری و گردشگری کرمانشاه و حلبچه علائم اگزمای پوستی چیست؟ پر شدگی ۶۶ درصدی سدهای استان کرمانشاه خطر وقوع چادرنشینی در بیخ گوش شهر کرمانشاه! ۶۰۰ نفر در کرمانشاه پیگیر شناسایی کودکان “بازمانده از تحصیل” شده‌اند کرمانشاه صاحب پردیس سینمایی می‌شود اعلام شرایط دریافت هدیه ازدواج بیمه تأمین اجتماعی

کاهش سن بلوغ دختران ایرانی/چاره‌اندیشی دو وزارتخانه برای بلوغ زودرس
19 فروردین 1398 - 10:53
شناسه : 44909
0
مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره وضعیت سن بلوغ در کشور، گفت: طبق بررسی که چند سال قبل انجام دادیم، سن بلوغ در دختران ایرانی نسبت به دهه قبل کمتر شده است. طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر حامد برکاتی، با اشاره به کاهش حدود یک سال سن بلوغ در کشور، ‌ گفت: در زمینه آموزش بلوغ و مسائل مربوط به بلوغ به نوجوانان و والدین آنها، بسته مشترکی با وزارت آموزش و پرورش داریم و وزارت آموزش و پرورش با کمک فنی وزارت بهداشت اقداماتی را در این زمینه پیش می‌برد./وی با بیان اینکه ارائه آموزش‌های مرتبط با بلوغ در مدارس به این دلیل است که میزان مراجعات مردم به ما در این حوزه در خارج از مدرسه بسیار کم است، افزود: طبق بررسی که چند سال قبل انجام دادیم، سن بلوغ در دختران ایرانی نسبت به دهه قبل کمتر شده است.

پ
پ

برکاتی ادامه داد: طبیعتا باید در برنامه‌ریزی‌هایی که در حوزه بلوغ نوجوانان انجام می‌شود، ‌به سن بلوغ توجه کرد. باید توجه کرد که به دلیل ارتباطات اجتماعی بیشتر، ایجاد شبکه‌های اجتماعی و بعضا فرهنگ بیگانه و… سن بلوغ کاهش می‌یابد. حال بلوغ زودرس هم منجر به عدم رشد مناسب شده و به تبع می‌تواند معضلات روحی و روانی را برای کودک به همراه می‌آورد.

وی تاکید کرد: بنابراین ما باید زمان و سن بلوغ را بشناسیم و پدر و مادر هم باید با سن بلوغ و ویژگی‌های آن آشنا شوند که این موضوع در بسته خدمتی که در حوزه سلامت مدرسه تدوین شده و توسط آموزش و پرورش با کمک فنی ما انجام می‌شود، قرار دارد.

مدیرکل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت همچنین گفت: وزارت بهداشت در حال طراحی بسته‌ای جهت بررسی مجدد این موضوع طی سال جاری در کشور است که احتمالا نتایج آن اوایل سال آینده مشخص خواهد شد/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.