چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Wednesday, 24 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20825 تعداد نوشته های امروز : 6×

آخرین خبرها

پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر! دیدار شهردار و مدیران شهرداری کرمانشاه با فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص)+گزارش تصویری پرخاشگری یکی از علل اصلی وقوع نزاع در کرمانشاه است اعزام اولین گروه از زائران کرمانشاه به عمره مفرده مستاجران مراقب سامانه «خودنویس املاک» باشند

قارچ‌های “مرگ آور” در کرمانشاه سر بیرون آوردند/هشدار علوم پزشکی
20 فروردین 1398 - 9:14
شناسه : 45478
2
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به رویش گسترده قارچ‌های سمی در طبیعت به دنبال بارش های اخیر، نسبت به مصرف قارچ‌های طبیعی هشدار داد. طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به آغاز رویش قارچ‌ها در فصل بهار، گفت: امسال هم با توجه به بارندگی‌های بسیار، شاهد رشد گسترده قارچ‌های سمی در طبیعت استان هستیم./وی با بیان اینکه قارچ های سمی انواع مختلفی دارند، گفت: مصرف این قارچ ها با عوارض گوناگونی همراه است که کمترین آن مسمومیت است و در شکل حاد می‌توانند موجب نارسایی کلیه، کما و حتی مرگ افراد شود./وی با اشاره به مسمومیت بیش از ۵۰۰ نفر در استان طی سال گذشته بر اثر مصرف قارچ های سمی، گفت: متاسفانه از این تعداد پنج نفر جان باختند و تعدادی نیز دچار نارسایی کبد و کلیه شدند./شکیبا افزود: نگرانی مسمومیت با قارچ سمی امسال هم وجود دارد و در همین راستا از مدت ها پیش کار اطلاع رسانی و هشدار در خصوص مصرف قارچ های طبیعی شروع شده است./وی با بیان اینکه برخی قارچ های سمی به لحاظ ظاهری شبیه قارچ های خوراکی هستند، گفت: هیچ روشی بجز روش‌های آزمایشگاهی برای تشخیص قارچ های سمی وجود ندارد و نمی توان با نگاه کردن و یا استفاده از شیر و برخی روش‌های مرسوم قارچ های سمی را شناسایی کرد.

پ
پ
شکیبا تصریح کرد: آب پز کردن، سرخ کردن و کباب کردن قارچ تاثیری در کاهش سم آن ندارد و مصرف قارچ سمی به هر شکلی می تواند منجر به مسمومیت و حتی مرگ افراد شوند.

وی با بیان اینکه برخی از این قارچ های سمی عوارض پوستی هم به دنبال دارند، گفت: حتی دست زدن به قارچ های سمی هم می تواند موجب مسمومیت افراد شده و عوارض مختلفی به دنبال داشته باشد.

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه در همین راستا هشدار داد، افراد به طور جد از کندن قارچ در طبیعت وحتی دست زدن به آن خودداری کرده و به هیچ وجه قارچ فله ای و یا بسته بندی شده بدون آرم سلامت را خریداری نکنند.

وی افزود: افراد در صورت نیاز می توانند قارچ های صنعتی تولید کارخانه که دارای نشان و برچسب سلامت هستند را خریداری کنند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.