حیدری با بیان اینکه اینکه بیشترین تصادفات منجر به فوت مربوط به محورهای دو طرفه استان است، گفت: حدود ۵۸ درصد فوتی های تصادفات مربوط به برخورد دو وسیله نقلیه با یکدیگر است که عمدتا در محورهای دو طرفه رخ می دهد.
رییس پلیس راه استان کرمانشاه افزود: سال گذشته ۱۴۱ نفر در محورهای اتصالی به مرکز استان و ۴۸ نفر در محورهای اتصالی به اسلام آبادغرب جان باختند.
حیدری بیشتری علت تصادف را عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه به علت سرعت غیرمجاز عنوان کرد و افزود: انحراف به چپ در رتبه بعدی بیشترین علت تصادفات استان در سال گذشته قرار دارد.
این مقام انتظامی با بیان اینکه بیشترین تصادفات استان در سال گذشته مربوط به خودروهای سواری است، گفت: همچنان بیشترین تصادفات در میان خودروهای سواری مربوط به پراید و بیشترین کشته ومجروح نیز مربوط به سرنشینان این خودرو است.
وی به ایمنی پایین این خودرو اشاره کرد وافزود: علاوه بر ایمنی پایین این خودروی سواری، متاسفانه رانندگان با سرعت بالا با این خودرو در محورها تردد می کنند که این امر بر شدت ضربه در تصادفات می افزاید و در نتیجه سرنشینان آن کشته و یا مجروح می شوند.
رییس پلیس راه استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: این خودرو با طراحی که دارد بیشتر مناسب تردد در سطح شهرها است.
حیدری اشاره ای هم به ماه های پرتصادف استان داشت و افزود: بیشترین تصادفات با سهم ۳۰ درصدی مربوط به فصل تابستان است و در این فصل نیز مرداد ماه، ماه پرتصادف و پرکشته استان است/ایسنا
دیدگاه