جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 26 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

بیمه‌ها نسخه “ماما” را قبول نمی کنند
15 اردیبهشت 1398 - 17:04
شناسه : 57549
1
طلوع‌‌کرمانشاه :

مسئول دفتر مامایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مهمترین دغدغه ماماها را عدم پذیرش نسخه آنها از سوی شرکت های بیمه ای عنوان کرد/شیوا کاظمی به مناسبت روز جهانی ماما (۱۵ اردیبهشت) با اشاره به فعالیت ۷۶۰ ماما در سطح استان گفت: از این تعدد ۲۶۱ ماما در حوزه معاونت درمان، ۳۸۲ نفر در حوزه معاونت بهداشت، ۹ نفر به عنوان عضو هیات علمی و ۱۰۸ نفر نیز در بخش خصوصی فعال هستند/ وی افزود: در حال حاضر در سطح استان ۱۵۴ مطب یا دفتر کار مامایی و نیز پنج مرکز مشاوره و مراقبت های مامایی فعال است/کاظمی با بیان اینکه امکان نسخه نویسی برای ماماها وجود دارد، گفت: متاسفانه این نسخه ها از سوی شرکت های بیمه پذیرفته نمی شود و همین امر موجب مشکلات و گرفتاری های بسیاری برای بیماران و ماماها شده است/وی تصریح کرد: بیمه های سونوگرافی و آزمایش هایی که در نسخه ماماها نوشته شود را قبول نمی کنند و بیمار باید انجام این امور را بصورت آزاد انجام دهد و برای همین بیماران ترجیح می دهند به جای مراجعه به ماماها به مطب متخصصین زنان و زایمان بروند.

پ
پ

کاظمی خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۴، سه استان بصورت پایلوت هدف اجرای طرحی قرار گرفتند که در آن نسخه ماماها از سوی شرکت های بیمه پذیرش شود و قرار شد نتایج این طرح به کل کشور تعمیم داده شود که فعلا خبری نیست.

وی اشتغال را از دیگر دغدغه ها و مشکلات جامعه مامایی استان عنوان کرد وافزود: متاسفانه ورودی دانشگاه ها در رشته مامایی تناسبی با جذب دانش آموختگان این رشته ندارد و تنها در بخش معاونت درمان در استان ۱۳۴ مامای منتظر اجرای طرح داریم.

وی با بیان اینکه برای رسیدن به استانداردها باید جذب ماماها افزایش یابد، گفت: هم اکنون در سطح استان ۴۲ واحد LDR (واحدهای تک نفره زایمان) داریم که برای هریک نیاز به یک ماما داریم و در حال حاضر تنها در این بخش به جذب ۴۲ ماما نیاز است که متاسفانه اقدامی صورت نگرفته است.

مسئول دفتر مامایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه در خصوص تفاوت کار ماماها با متخصصین زنان و زایمان نیز گفت: ماماها مادران باردار کم خطر و بی خطر را پذیرش می کنند و اگر متوجه مشکلی در مادر باردار شوند، او را به متخصص زنان و زایمان ارجاع می دهند. در حقیقت تمام مادران باردار ابتدا باید به ماما مراجعه کرده و درصورت مشکل که نیاز به کار تخصصی باشد به متخصص زنان و زایمان ارجاع شوند.


کاظمی تصریح کرد: تفاوت دیگر در کار این دو این است که متخصص زنان و زایمان امکان انجام جراحی دارد و ماما نمی تواند این کار را انجام دهد/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.