یکشنبه, ۱۳ فروردین , ۱۴۰۲ Sunday, 2 April , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18746 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

شکست سنگین لیورپول برابر سیتی/ ادامه طلسم کلوپ در اتحاد هفته خوب شیاطین سرخ با بازگشت دو مهاجم این خودرو جانشین پژو ۲۰۶ می شود + عکس توصیه به اینفانتینو؛ جام جهانی ۲۰۳۰ را به ما بدهید بازگشت “مسی” به بارسلونا جدی‌تر از همیشه سال ۱۴۰۲ چقدر خودرو وارد خواهد شد؟ تولید پژو پارس در ایران‌خودرو ادامه‌ دارد علت لغو واردات خودروهای کارکرده مشخص شد ۱۲ و ۱۳ فروردین کدام مراکز معاینه فنی باز است؟ + اسامی بیانیه کمیته بین‌المللی المپیک درباره ورزشکاران روس مسی: به لطف خدا هر جامی را کسب کردم مقصدهای احتمالی ناگلزمن چرا نام خریداران خودرو از سامانه حذف شد؟ پیروزی انگلیس و شگفتی‌سازی قزاقستان در مقدماتی یورو ۲۰۲۴ ماشین‌های کلاسیک گلزنی هزینه معاینه فنی خودروها در سال جدید اعلام شد اجرای طرح ثبت شناسه کالا به کجا رسید؟ ۲۰ بازیکن برتر مسلمان فوتبال جهان شروع هیجان دیدارهای ملی بعد از جام جهانی/ بازگشت ایتالیا و تداوم‌ حضور رونالدو بوفون: باهوش‌تر از توخل را در فوتبال ندیدم

گزش ۲۲۰ نفر توسط مار و عقرب در کرمانشاه
12 آبان 1397 - 10:17
شناسه : 10776
2
طلوع‌‌کرمانشاه :

وریا رحیمی رییس اداره تحقیق، توسعه و آموزش‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به گزش ۴۸۴ نفر توسط مار و عقرب در سال گذشته گفت : نیمه ابتدای امسال نیز ۲۲۰ مورد گزیدگی توسط مار و عقرب در سطح استان گزارش شده است/گیلانغرب و قصرشیرین با توجه به آب و هوای گرمسیری بیشترین موارد گزیدگی در استان را دارند/ مکیدن محل گزش مار و عقرب می‌تواند موجب مسمومیت شود/زهر هر مار متفاوت است و پادزهر خود را دارد و افرادی که گزیده شدند با گفتن مشخصات ظاهری مار می‌توانند به استفاده از پادزهر درست آن کمک کنند/برخلاف مار‌ها سم عقرب‌ها یکی است و کشندگی عقرب تنها به بزرگی و کوچکی آن بستگی دارد و هرچه عقرب بزرگتر باشد، سم آن نیز کشنده‌تر است

پ
پ

رییس اداره تحقیق، توسعه و آموزش‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از گزش ۲۲۰ نفر توسط مار و عقرب در نیمه ابتدای امسال خبر داد.

یا رحیمی رییس اداره تحقیق، توسعه و آموزش‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به گزش ۴۸۴ نفر توسط مار و عقرب در سال گذشته گفت : نیمه ابتدای امسال نیز ۲۲۰ مورد گزیدگی توسط مار و عقرب در سطح استان گزارش شده است.

وی افزود : علی رغم اینکه بیشترین تعداد گزیدگی در نیمه ابتدای سال که فصول گرم سال است رخ می‌دهد، خوشبختانه شاهد کاهش آمار گزش هستیم و امیدواریم تا پایان سال نیز در مجموع این روند کاهشی ادامه داشته باشد.

رحیمی این کاهش آمار گزیدگی را مرهون انجام برخی اقدامات از جمله سم‌پاشی در مناطق زلزله‌زده دانست و افزود: عمده سمپاشی‌ها در مناطق گرمسیر از جمله گیلانغرب و قصرشیرین انجام شده است.

وی افزود : بیشتری آمار گزیدگی نیز به ترتیب مربوط به همین شهر‌ها است و گیلانغرب و قصرشیرین با توجه به آب و هوای گرمسیری بیشترین موارد گزیدگی در استان را دارند.

رییس اداره تحقیق، توسعه و آموزش‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه سم مار و عقرب هر دو می‌تواند کشنده باشد، گفت: افراد در صورت گزش توسط این دو موجود باید سریعا به مراکز درمانی مراجعه و پادزهر دریافت کنند.

رحیمی گزیدگی مار و عقرب در نواحی سر و صورت را بسیار خطرناک دانست و تصریح کرد: در این موارد زمان برای نجات فرد بسیار حائز اهمیت است و باید بدون کمترین فرصت سوزی فرد به مراکز درمانی منتقل شود.

وی افزود: درباره گزیدگی در نواحی تحتانی بدن باید مقداری بالاتر از محل گزش توسط یک باند پهن (ترجیحا پارچه) بسته شود و طوری باشد که خونرسانی به اندام آسیب دیده دچار اختلال نشود و بهتر است هر ۲۰ دقیقه یکبار باند باز و مجددا بسته شود.

رحیمی در خصوص هرنوع خراش محل گزش و مکیدن آن هشدار داد و افزود: مکیدن محل گزش می‌تواند موجب مسمومیت افرادی که اقدام به این کار می‌کنند، شود.

وی با بیان اینکه مار‌های منطقه غرب کشور شناخته شده هستند گفت : زهر هر مار متفاوت است و پادزهر خود را دارد و افرادی که گزیده شدند با گفتن مشخصات ظاهری مار می‌توانند به استفاده از پادزهر درست آن کمک کنند.

این مسئول افزود: برخلاف مار‌ها سم عقرب‌ها یکی است و کشندگی عقرب تنها به بزرگی و کوچکی آن بستگی دارد و هرچه عقرب بزرگتر باشد، سم آن نیز کشنده‌تر است/باشگاه خبرنگاران

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.