وی با اشاره به اصلاح نژاد صورت گرفته روی جوجهها گفت: جوجه های مورد استفاده در صنعت مرغداری گوشتی با انجام اصلاح نژادی در مدت ۴۲ روز از وزن یک جوجه ۲۵ گرمی به یک مرغ حدود ۲.۵ کیلوگرمی میرسند.
وی ادامه داد: سرعت رشد این جوجهها ناشی از علم ژنتیک و تغذیه است و نه استفاده از هورمون.
حیدری در ادامه اشارهای هم به عدم مصرف آنتی بیوتیک در برخی از واحدهای مرغداری داشت و افزود: این مرغها در حال حاضر به عنوان مرغ سبز عرضه میشوند.
حیدری با بیان اینکه ۹ واحد تولید مرغ سبز در استان کرمانشاه فعال است، گفت: در این واحدها در مدت پرورش مرغ از هیچ نوع آنتی بیوتیکی استفاده نمیشود/ایسنا
دیدگاه