دوشنبه, ۱۹ آبان , ۱۴۰۴ Monday, 10 November , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23109 تعداد نوشته های امروز : 8×
هیچگونه افزایش قیمتی در آرد مصرفی خبازان کرمانشاهی اعمال نشده است
18 آذر 1397 - 11:11
شناسه : 12946
9
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9 کشور با اشاره به افزایش قیمت نان در استان کرمانشاه گفت: هیچگونه افزایش قیمتی در آرد مصرفی نانوایان استان کرمانشاه اعمال نشده است. طلوع‌‌کرمانشاه :

مظفر رحیمی اظهار داشت: هیچگونه افزایشی در قیمت آرد در استان کرمانشاه اعمال نشده بنابراین افزایش قیمت نان ناشی از افزایش قیمت آرد نیست.وی ا اشاره به اینکه کاهش ضایعات نشان‌دهنده افزایش کیفیت پخت نان است، عنوان کرد: با این وجود لازم است خبازان از آخرین آموزش‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت جهت ارتقای کیفیت پخت نان بهره‌مند شوند.رحیمی با بیان اینکه براساس مصوبه کارگروه شورای آرد و نان استحصال سبوس برای نان‌های مختلف باید براساس ضوابط و مقررات استاندارد انجام شود گفت: استحصال سبوس آرد تولیدی نان سنگک زیر ۱۰درصد، آرد تولیدی نان تافتون و لواش زیر ۱۳درصد و بربری ۱۵ تا ۱۸ درصد است.

پ
پ
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور با اشاره به افزایش قیمت نان در استان کرمانشاه گفت: هیچگونه افزایش قیمتی در آرد مصرفی نانوایان استان کرمانشاه اعمال نشده است.
مظفر رحیمی اظهار داشت: هیچگونه افزایشی در قیمت آرد در استان کرمانشاه اعمال نشده بنابراین افزایش قیمت نان ناشی از افزایش قیمت آرد نیست.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور با اشاره به اینکه کاهش ضایعات نشان‌دهنده افزایش کیفیت پخت نان است، عنوان کرد: با این وجود لازم است خبازان از آخرین آموزش‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت جهت ارتقای کیفیت پخت نان بهره‌مند شوند.

رحیمی با بیان اینکه براساس مصوبه کارگروه شورای آرد و نان استحصال سبوس برای نان‌های مختلف باید براساس ضوابط و مقررات استاندارد انجام شود گفت: استحصال سبوس آرد تولیدی نان سنگک زیر ۱۰درصد، آرد تولیدی نان تافتون و لواش زیر ۱۳درصد و بربری ۱۵ تا ۱۸ درصد است.

وی با اشاره به اینکه آرد مرغوب باید از گندم مناسب تولید شود، عنوان کرد: براساس ضوابط و مقررات و ارتقای کیفیت و نگهداری گندم‌های تولیدی در سطح استان کرمانشاه سیلوهای مکانیزه‌ای ساخته شده است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور افزود: این سیلوها دارای به‌روزترین تکنولوژی‌ها هستند و این موضوع سبب حفظ کیفیت گندم و در نهایت تولید آرد مرغوب می‌شود.

رحیمی گفت: کارخانجات آرد مختار هستند از گندم‌های موجود در سیلوها نمونه‌برداری کنند و گندم مورد نیاز خود را از سیلوی انتخابی تأمین کنند و بعد از تولید آرد نیز از محصول کارخانه نمونه‌برداری می‌شود./ذاکر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.