یکشنبه, ۱۳ آذر , ۱۴۰۱ Sunday, 4 December , 2022 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17224 تعداد نوشته های امروز : 14×

آخرین خبرها

اردوی یک هفته‌ای شاگردان مورایس و احتمال برگزاری الکلاسیکوی دوستانه جام جهانی در روز چهاردهم/ ماجراجویی مسی ادامه دارد… بکار گیری مشمولان غایب در موسسات دولتی و غیردولتی ممنوع درصدد تامین داروی مورد نیاز بیماران پیوندی در کرمانشاه هستیم/ تشدید بازرسی از داروخانه ها تشکیل ۲ کمیته “بافت‌های فرسوده” و “تامین زمین” برای تسریع در اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا نیمه اردیبهشت هم تزریق واکسن آنفلوآنزا مفید است افزایش کد خدمتی معلولان به  ۵۹ کد در بیمه سلامت انهدام باند سارقان منزل در کرمانشاه ۷ هیات ورزشی کرمانشاه بدون رئیس/ انتخابات قایقرانی باطل شد مانع تراشی در روند تولید و اشتغال ممنوع است اجرای طرح خدمات پس از فروش برای محصولات تجاری بهمن آمادگی ایران خودرو برای نوسازی ناوگان حمل و نقل باری و مسافری امکان خریدآنلاین قطعات یدکی اصلی محصولات کرمان موتور فراهم شد (+جزییات و ادرس سایت) روسیه به روبل گاز صادر کرد؛ ایران می تواند به ریال نفت بفروشد؟ پزشکان از «پله» قطع امید کردند طارمی، موسیالا و ۳ بازیکن دیگری که حقشان حذف زودهنگام از جام نبود تیس و ژسوس جام جهانی را از دست دادند دلیل حذف ایران از جام جهانی چیست؟ گل روزبه چشمی در میان گل‌های باور نکردی جام جهانی تجربه استرس روزانه با افزایش سن کاهش می یابد

هیچگونه افزایش قیمتی در آرد مصرفی خبازان کرمانشاهی اعمال نشده است
18 آذر 1397 - 11:11
شناسه : 12946
0
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9 کشور با اشاره به افزایش قیمت نان در استان کرمانشاه گفت: هیچگونه افزایش قیمتی در آرد مصرفی نانوایان استان کرمانشاه اعمال نشده است. طلوع‌‌کرمانشاه :

مظفر رحیمی اظهار داشت: هیچگونه افزایشی در قیمت آرد در استان کرمانشاه اعمال نشده بنابراین افزایش قیمت نان ناشی از افزایش قیمت آرد نیست.وی ا اشاره به اینکه کاهش ضایعات نشان‌دهنده افزایش کیفیت پخت نان است، عنوان کرد: با این وجود لازم است خبازان از آخرین آموزش‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت جهت ارتقای کیفیت پخت نان بهره‌مند شوند.رحیمی با بیان اینکه براساس مصوبه کارگروه شورای آرد و نان استحصال سبوس برای نان‌های مختلف باید براساس ضوابط و مقررات استاندارد انجام شود گفت: استحصال سبوس آرد تولیدی نان سنگک زیر ۱۰درصد، آرد تولیدی نان تافتون و لواش زیر ۱۳درصد و بربری ۱۵ تا ۱۸ درصد است.

پ
پ
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور با اشاره به افزایش قیمت نان در استان کرمانشاه گفت: هیچگونه افزایش قیمتی در آرد مصرفی نانوایان استان کرمانشاه اعمال نشده است.
مظفر رحیمی اظهار داشت: هیچگونه افزایشی در قیمت آرد در استان کرمانشاه اعمال نشده بنابراین افزایش قیمت نان ناشی از افزایش قیمت آرد نیست.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور با اشاره به اینکه کاهش ضایعات نشان‌دهنده افزایش کیفیت پخت نان است، عنوان کرد: با این وجود لازم است خبازان از آخرین آموزش‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت جهت ارتقای کیفیت پخت نان بهره‌مند شوند.

رحیمی با بیان اینکه براساس مصوبه کارگروه شورای آرد و نان استحصال سبوس برای نان‌های مختلف باید براساس ضوابط و مقررات استاندارد انجام شود گفت: استحصال سبوس آرد تولیدی نان سنگک زیر ۱۰درصد، آرد تولیدی نان تافتون و لواش زیر ۱۳درصد و بربری ۱۵ تا ۱۸ درصد است.

وی با اشاره به اینکه آرد مرغوب باید از گندم مناسب تولید شود، عنوان کرد: براساس ضوابط و مقررات و ارتقای کیفیت و نگهداری گندم‌های تولیدی در سطح استان کرمانشاه سیلوهای مکانیزه‌ای ساخته شده است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور افزود: این سیلوها دارای به‌روزترین تکنولوژی‌ها هستند و این موضوع سبب حفظ کیفیت گندم و در نهایت تولید آرد مرغوب می‌شود.

رحیمی گفت: کارخانجات آرد مختار هستند از گندم‌های موجود در سیلوها نمونه‌برداری کنند و گندم مورد نیاز خود را از سیلوی انتخابی تأمین کنند و بعد از تولید آرد نیز از محصول کارخانه نمونه‌برداری می‌شود./ذاکر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.