یکشنبه, ۲۵ مرداد , ۱۴۰۵ Sunday, 16 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24085 تعداد نوشته های امروز : 0×
برنامه ویژه مدیریت شهری برای مناطق حاشیه کرمانشاه/ در نظر گرفتن برنامه های فرهنگی اجتماعی و عمرانی برای مناطق حاشیه نشین کرمانشاه/ محلات حاشیه نشین کرمانشاه ساماندهی می‌شوند
29 تیر 1401 - 11:42
شناسه : 279321
17
 شهردار کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-دکتر نادر نوروزی در نشست ساماندهی مناطق حاشیه ای در پی بازدید وزیر کشور از این مناطق، اظهار داشت: مجموعه مدیریت شهری کرمانشاه در این دوره برنامه ویژه و تشکیل یک شورای راهبردی برای ساماندهی محلات حاشیه ای در دستور کار قرار داده است/در برنامه ریزی انجام گرفته، شهرداری کرمانشاه در ۲ حوزه فرهنگی اجتماعی و عمرانی زیرساختی به صورت یکپارچه در محلات حاشیه نشین برنامه‌هایی در نظر گرفته است/شهردار کلانشهر کرمانشاه با اشاره به لزوم ورود همه دستگاه های متولی در حل مسئله حاشیه نشینی، تصریح کرد:شهرداری به تنهایی قادر به ساماندهی حاشیه نشینی در شهر کرمانشاه نیست و لازم است دستگاه های متولی در این حوزه با اهتمام جدی برای حل مشکلات اقدام کند/ در سال‌های گذشته تجاوز به حریم شهر و منابع ملی و به ویژه عدم توجه دستگاه‌های مربوطه به مباحث حاشیه نشینی شرایط فعلی را برای کلانشهرها به وجود آورده است/تعیین محدوده محلات حاشیه نشین باید به سرعت و با جدیت در دستور کار قرار گرفته که با این اقدام مانع ساخت و ساز غیر مجاز جدید و توسعه بیش از وضعیت موجود مناطق حاشیه نشین شویم/ثبت همه پلاک های موجود در این محلات از رشد حاشیه نشینی جلوگیری خواهد کرد/ طی هماهنگی های به عمل آمده و وظیفه ذاتی دستگاه های متولی به زودی طرح ساماندهی مناطق حاشیه نشین تدوین و اجرایی خواهد شد.

پ
پ

شهردار کرمانشاه با اشاره به برنامه ویژه مدیریت شهری در دو حوزه فرهنگی اجتماعی و عمرانی برای مناطق حاشیه ای گفت: محلات حاشیه نشین کرمانشاه به زودی ساماندهی می شوند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی شهرداری کرمانشاه، دکتر نادر نوروزی در نشست ساماندهی مناطق حاشیه ای در پی بازدید وزیر کشور از این مناطق، اظهار داشت: مجموعه مدیریت شهری کرمانشاه در این دوره برنامه ویژه و تشکیل یک شورای راهبردی برای ساماندهی محلات حاشیه ای در دستور کار قرار داده است.

وی افزود: در برنامه ریزی انجام گرفته، شهرداری کرمانشاه در ۲ حوزه فرهنگی اجتماعی و عمرانی زیرساختی به صورت یکپارچه در محلات حاشیه نشین برنامه‌هایی در نظر گرفته است.

شهردار کلانشهر کرمانشاه با اشاره به لزوم ورود همه دستگاه های متولی در حل مسئله حاشیه نشینی، تصریح کرد: شهرداری به تنهایی قادر به ساماندهی حاشیه نشینی در شهر کرمانشاه نیست و لازم است دستگاه های متولی در این حوزه با اهتمام جدی برای حل مشکلات اقدام کند.

وی با اشاره به گستردگی حاشیه نشینی در شهر کرمانشاه، خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته تجاوز به حریم شهر و منابع ملی و به ویژه عدم توجه دستگاه‌های مربوطه به مباحث حاشیه نشینی شرایط فعلی را برای کلانشهرها به وجود آورده است.

دکتر نوروزی با اعلام خبر ساماندهی محلات حاشیه نشین کرمانشاه، گفت: تعیین محدوده محلات حاشیه نشین باید به سرعت و با جدیت در دستور کار قرار گرفته که با این اقدام مانع ساخت و ساز غیر مجاز جدید و توسعه بیش از وضعیت موجود مناطق حاشیه نشین شویم.

وی ادامه داد: ثبت همه پلاک های موجود در این محلات از رشد حاشیه نشینی جلوگیری خواهد کرد.

شهردار کلانشهر کرمانشاه در پایان خاطر نشان کرد: طی هماهنگی های به عمل آمده و وظیفه ذاتی دستگاه های متولی به زودی طرح ساماندهی مناطق حاشیه نشین تدوین و اجرایی خواهد شد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.