یکشنبه, ۱۳ فروردین , ۱۴۰۲ Sunday, 2 April , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 18746 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

شکست سنگین لیورپول برابر سیتی/ ادامه طلسم کلوپ در اتحاد هفته خوب شیاطین سرخ با بازگشت دو مهاجم این خودرو جانشین پژو ۲۰۶ می شود + عکس توصیه به اینفانتینو؛ جام جهانی ۲۰۳۰ را به ما بدهید بازگشت “مسی” به بارسلونا جدی‌تر از همیشه سال ۱۴۰۲ چقدر خودرو وارد خواهد شد؟ تولید پژو پارس در ایران‌خودرو ادامه‌ دارد علت لغو واردات خودروهای کارکرده مشخص شد ۱۲ و ۱۳ فروردین کدام مراکز معاینه فنی باز است؟ + اسامی بیانیه کمیته بین‌المللی المپیک درباره ورزشکاران روس مسی: به لطف خدا هر جامی را کسب کردم مقصدهای احتمالی ناگلزمن چرا نام خریداران خودرو از سامانه حذف شد؟ پیروزی انگلیس و شگفتی‌سازی قزاقستان در مقدماتی یورو ۲۰۲۴ ماشین‌های کلاسیک گلزنی هزینه معاینه فنی خودروها در سال جدید اعلام شد اجرای طرح ثبت شناسه کالا به کجا رسید؟ ۲۰ بازیکن برتر مسلمان فوتبال جهان شروع هیجان دیدارهای ملی بعد از جام جهانی/ بازگشت ایتالیا و تداوم‌ حضور رونالدو بوفون: باهوش‌تر از توخل را در فوتبال ندیدم

بانک‌ها جریمه دیرکرد تسویه اقساط وام‌های زلزله زدگان را محاسبه می‌کنند / بانک مرکزی تمهیدی بیاندیشد
26 آذر 1396 - 11:52
شناسه : 2856
0
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: طلوع‌‌کرمانشاه :

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: باوجوداینکه مقرر شده بود که تسهیلات بانکی به زلزله زگان ارائه شود اما متاسفانه بانک ها در زمینه استمهال وام زلزله زگان، عملکرد مناسبی ندارند و حتی جریمه دیرکرد بابت تاخیر در تسویه اقساط وام ها در حال محاسبه شدن است.

پ
پ

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طلوع، شهاب نادری در خصوص نرخ ارز در بودجه سال آینده اظهار داشت: در حالی نرخ دلار ۳۵۰۰ تومان در بودجه تعیین شده که ساز و کاری برای رعایت این نرخ در بازار آزاد وجود ندارد که این موضوع قابل قبول نیست.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید دولت تدابیری اتخاذ کند که نرخ ارز در سال ۹۷ از نرخ تعیین شده در بودجه فاصله معناداری نگیرد که زمینه ایجاد رانت بوجود آید.

نماینده مردم پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تیم اقتصای دولت باید برای ساماندهی بازار ارز، تدابیر اقتصادی کند تا موضوع یکسان سازی نرخ ارز به سرانجام مشخص برسد چرا که عدم ساماندهی این بازار باعث اخلال در بازارهای دیگر می شود.

نادری در ادامه به وضعیت نامناسب زلزله زگان اشاره کرد، گفت: با وجود اینکه کمک های خوبی از سوی مردم و تمامی نهادها به زلزله زدگان صورت گرفت اما همچنان مردم این منطقه با مشکلات جدی روبرو هستند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: براساس گزارشات مردمی، علی رغم اینکه مقرر شده بود که تسهیلات بانکی به زلزله زگان ارائه شود اما متاسفانه بانک ها در زمینه استمهال وام زلزله زگان، عملکرد مناسبی ندارند و حتی جریمه دیرکرد بابت تاخیر در تسویه اقساط وام ها در حال محاسبه شدن است بنابراین باید بانک مرکزی تمهیدات مناسبی برای رفع مشکلات زلزله زگان بیاندیشد و دولت باید کمک مالی بلاعوض و بانک ها باید وام های قرض الحسنه به مردم مناطق زلزله زده ارائه کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.