چهارشنبه, ۲۵ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 16 September , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24199 تعداد نوشته های امروز : 6×
فعالیت جهادی عمرانی خدماتی در مناطق هشت‌گانه کرمانشاه از امروز آغاز شد
26 فروردین 1403 - 13:49
شناسه : 292765
14
شهردار کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه : نادر نوروزی اظهار کرد: به فراخور مشکلات موجود در مناطق هشت‌گانه کرمانشاه در حوزه‌های عمرانی و خدماتی فعالیت‌های جهادی با حضور معاونین مربوطه صورت می‌گیرد‌. وی افزود: این طرح از امروز در منطقه پنج کرمانشاه آغاز شد، در این طرح معاونین خدمات شهری و عمرانی در کنار شهردار منطقه حضور خواهند داشت و مستقیما بر اجرای عملیات خدماتی و عمرانی در سطح منطقه نظارت می‌کنند. شهردار کرمانشاه تصریح کرد: علاوه بر بحث عمرانی که شامل آسفالت و لکه گیری معابر اصلی و فرعی و همچنین کوچه‌ها خواهد بود، جمع آوری نخاله‌ها، رفت و روب محلات و تخلیه مخازن زباله، احیای فضای سبز، هرس چمن‌ها و رنگ آمیزی جدول‌ها، بهبود وضعیت آبرسانی و زیباسازی فضای شهری از عمده اقداماتی است که انجام خواهد شد. وی تاکید کرد: لازم است که شهروندان به عنوان صاحبان اصلی شهر، نقش موثری در حفظ پاکیزگی و نظافت سطح شهر داشته باشند و بتوانند از این طریق کمکی به نیروهای شهرداری کنند. نوروزی در پایان خاطرنشان کرد: مناطقی که دارای مشکلات بیشتری باشند از نظر ارائه خدمات در اولویت قرار می‌گیرند و خدمت رسانی به مناطق هشت‌گانه به نوبت انجام خواهد شد.
نویسنده : زهراصلواتی
پ
پ

شهردار کرمانشاه گفت: فعالیت جهادی عمرانی خدماتی در مناطق هشتگانه شهر کرمانشاه از امروز آغاز شد.

به گزارش طلوع کرمانشاه، نادر نوروزی اظهار کرد: به فراخور مشکلات موجود در مناطق هشت‌گانه کرمانشاه در حوزه‌های عمرانی و خدماتی فعالیت‌های جهادی با حضور معاونین مربوطه صورت می‌گیرد‌.

وی افزود: این طرح از امروز در منطقه پنج کرمانشاه آغاز شد، در این طرح معاونین خدمات شهری و عمرانی در کنار شهردار منطقه حضور خواهند داشت و مستقیما بر اجرای عملیات خدماتی و عمرانی در سطح منطقه نظارت می‌کنند.

شهردار کرمانشاه تصریح کرد: علاوه بر بحث عمرانی که شامل آسفالت و لکه گیری معابر اصلی و فرعی و همچنین کوچه‌ها خواهد بود، جمع آوری نخاله‌ها، رفت و روب محلات و تخلیه مخازن زباله، احیای فضای سبز، هرس چمن‌ها و رنگ آمیزی جدول‌ها، بهبود وضعیت آبرسانی و زیباسازی فضای شهری از عمده اقداماتی است که انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: لازم است که شهروندان به عنوان صاحبان اصلی شهر، نقش موثری در حفظ پاکیزگی و نظافت سطح شهر داشته باشند و بتوانند از این طریق کمکی به نیروهای شهرداری کنند.

نوروزی در پایان خاطرنشان کرد: مناطقی که دارای مشکلات بیشتری باشند از نظر ارائه خدمات در اولویت قرار می‌گیرند و خدمت رسانی به مناطق هشت‌گانه به نوبت انجام خواهد شد.

زهرا صلواتی

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.