دوشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 24 August , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24119 تعداد نوشته های امروز : 5×
فیلم کوتاه «نیچیر» وارد جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران شد
08 مهر 1403 - 13:09
شناسه : 295048
46
طلوع‌‌کرمانشاه : کیوان شمشیربیگی، نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان سینما و همچنین مدرس دانشگاه و انجمن سینمای جوان ایران در گفت‌وگو با خبرنگار طلوع کرمانشاه گفت: فیلم مستند_تجربی «نێچیر» یک تجربه‌ی کوتاه ۱۱, دقیقه‌ای است که تلاش دارد هنرخالق سینمای سنگی تاق‌وه‌سان را به تصویر بکشد، این سنگتراش بزرگ ساسانی (قنطوس فرزند سِنمار) باوجود اینکه اثرش هنوز یکی از شاهکارهای بزرگ روایت سنگی دوران‌هاست اما انگار نامش درسایه دوره ساسانی گم شده است/وی با بیان اینکه این فیلم به جشنواره بین‌المللی کوتاه تهران راه یافته، افزود: بازیگران ما در نێچیر، مونتاژ، موسیقی، صداها و نقوش سنگی هستند که از اعماق تاریخ شنیده می‌شوند/شمشیربیگی در خصوص موانع پیش روی فیلم‌سازان گفت: من عادت دارم در وهله اول موانع را در خودم جستجو کنم و بعد به موانع بیرونی بپردازم، پس در مقابل هنرجویان جوانی که می‌خواهند در سینما و سایر هنرها، فعالیت کنند‌، ممکن است راه هموار نباشد اما اگر خود مانع نباشند کار غیرممکن نیست/لازم به ذکر است، شمشیربیگی بیش از ۲۰سال تدریس در حوزه‌های هنر،سینما و رسانه را دارد و همچنین در، انجمن سینمای جوان، دانشگاه و هنرستان‌های هنرهای زیبا تدریس داشته است.
نویسنده : نگار عزتی منبع : اختصاصی طلوع کرمانشاه
پ
پ

کیوان شمشیربیگی، نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان سینما و همچنین مدرس دانشگاه و انجمن سینمای جوان ایران در گفت‌وگو با خبرنگار طلوع کرمانشاه گفت: فیلم مستند_تجربی «نێچیر» یک تجربه‌ی کوتاه ۱۱, دقیقه‌ای است که تلاش دارد هنرخالق سینمای سنگی تاق‌وه‌سان را به تصویر بکشد، این سنگتراش بزرگ ساسانی (قنطوس فرزند سِنمار) باوجود اینکه اثرش هنوز یکی از شاهکارهای بزرگ روایت سنگی دوران‌هاست اما انگار نامش درسایه دوره ساسانی گم شده است.

وی با بیان اینکه این فیلم به جشنواره بین‌المللی کوتاه تهران راه یافته، افزود: بازیگران ما در نێچیر، مونتاژ، موسیقی، صداها و نقوش سنگی هستند که از اعماق تاریخ شنیده می‌شوند.

شمشیربیگی در خصوص موانع پیش روی فیلم‌سازان گفت: من عادت دارم در وهله اول موانع را در خودم جستجو کنم و بعد به موانع بیرونی بپردازم، پس در مقابل هنرجویان جوانی که می‌خواهند در سینما و سایر هنرها، فعالیت کنند‌، ممکن است راه هموار نباشد اما اگر خود مانع نباشند کار غیرممکن نیست.

لازم به ذکر است، شمشیربیگی بیش از ۲۰سال تدریس در حوزه‌های هنر،سینما و رسانه را دارد و همچنین در، انجمن سینمای جوان، دانشگاه و هنرستان‌های هنرهای زیبا تدریس داشته است.


وی ضمن نوشتن فیلمنامه، نقدادبی و داستان‌های متعددی را به چاپ رسانده است. داوری و دبیری جشنواره‌های منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی بخش دیگری از کارنامه هنری کیوان شمشیربیگی است.

عوامل این فیلم
در بخش تصویر؛ اصغر لایی
مونتاژ؛ اصغر لایی و کیوان شمشیربیگی
نریشن؛ کامران رضایی
موسیقی؛ علی‌اکبر مرادی و تارا جاف
صداگذاری؛ اصغر لایی
و پوستر اثر علی‌رضا الهی است.

گفتگو از نگار عزتی-خبرنگار طلوع کرمانشاه

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.