وی در ادامه با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در سیل اخیر ادامه داد: دو سامانه بارشی را پشت سر گذاشتیم که اوج فعالیت آنها در شهرستانهای غربی بود و تفاوت دو موج قبلی با سامانه اخیر در شدت بارشها بود که در زمان کوتاه موجب بارش سیل آسا شد.
بازوند با تقدیر از همکاری و مشارکت مردم، گفت: این همکاری مردم در پیشگیری حتی در دنیا هم مطرح شد.
وی با اشاره به اینکه در سیل اخیر یک وفاق خوبی با محوریت شورای تأمین در استان صورت گرفت، خاطر نشان کرد: این سیل میتوانست یک بحران جدی برای استان باشد.
استاندار کرمانشاه با قدردانی از تلاشها و خدمات ارائه شده در مناطق سیلزده در استان بیان کرد: سپاه و ارتش انصافاً بسیار پای کار بودند.
وی با اشاره به اینکه طغیان رودخانه گاماسیاب ۵۰ روستا را در محاصره قرار داد و ۸ روستا دچار آبگرفتگی صدرصد بود، ادامه داد: جابهجایی افراد و دامها در هشت روستا کار بسیار سخت و فوقالعاده ای بود.
بازوند با بیان اینکه بارندگی و سیل این منطقه فروکش کرده است، تصریح کرد: گزارشها حکایت از عبور ۱۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه بود.
وی با اشاره به اینکه ۱۰ تا ۱۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی غرقاب شد، اظهار داشت: گنجایش سدهای استان را با سرریز مدیریت شده تا یک میلیارد و ۲۰۶ میلیون و با رهاسازی ظرفیت را مدیریت کردیم و کمتر سدی را دیدیم که سرریز کند.
استاندار کرمانشاه عنوان کرد: در سیل اخیر ۱۵۰ واحد آبگرفتگی داشتیم حدود ۳۰ تا ۴۰ خانه کامل دچار آبگرفتگی شد.
وی با تاکید بر نظارت بیشتر شهرداری بر ساخت و سازها در بستر رودخانه، خواستار انتقال این واحدها با اعطای وام شد.
بازوند همچنین از اداره کل اوقاف و امور خیریه استان به منظور توزیع غذای گرم بین سیلزدگان و نیز سپاه به منظور احداث پل متحرک بر روی گاماسیاب قدردانی کرد/مهر
دیدگاه