یکشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۲ Sunday, 24 September , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19775 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

نصب خودپرداز در شهرک حافظیه برای بانک مقرون به صرفه نیست! اگر ویتامین D را اشتباه مصرف کنید، چه می شود؟ کاهش نسبی دمای هوای روزانه در کرمانشاه معرفی نفرات برتر مسابقات تنیس خاکی ضرورت آمادگی دستگاه‌ها برای فصل بارش/ وضعیت رودخانه “آبشوران” در برخی نقاط بحرانی است چگونه از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری کنیم ۳۷۰ هزار دانش آموز کرمانشاه راهی مدارس شدند تشکیل کمیته سرقت برای جلوگیری از سرقت تجهیزات شهرداری کرمانشاه/شهرداری کرمانشاه نیازمند ۹۰ ماشین مکانیزه نو برای جمع‌آوری زباله است ۲ کشته و ۴ زخمی در برخورد پراید و پژو امیر حسین حسنی بر سکوی سوم تنیس مسابقات کشور ایستاد طرح تردد زوج و فرد خودروها در کرمانشاه اجرا می شود چگونه وزن خود را کاهش دهیم؟ کلاهبرداری میلیاردی با وعده فروش وام ازدواج در کرمانشاه با رعایت الگوی مصرف، مبلغ قبض آب اندک می شود افسردگی در سایه تغییر فصل امهال تسهیلات کشاورزان استان کرمانشاه ساماندهی آبشوران در محدوده خیابان “شهید اشرفی اصفهانی” در دستور کار است فوت ۱۶ نفر بر اثر حوادث کار در استان کرمانشاه فوت ۵ نفر بر اثر برق‌گرفتگی در کرمانشاه دانش‌آموزان کلاس اولی کرمانشاه راهی مدرسه شدند

مردم از خرید مرغ فله ای و بدون هویت خودداری کنند
21 اسفند 1396 - 11:46
شناسه : 6081
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه با تاکید بر اینکه مردم از خرید مرغ فله ای خودداری کنند، گفت: مرغی که در کشتارگاه ها و تحت نظر دامپزشکی تولید می شود کاملا سالم و بهداشتی است.

پ
پ

دکتر مجتبی خاطر امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به نظارت های شرعی و بهداشتی دامپزشکی که بر روی کشتارگاه های طیور  صورت می گیرد، گفت: این بازرسی شامل بازرس بهداشتی قبل و بعد از کشتار است تا با اطمینان خاطر مردم از آن استفاده کنند.

وی افزود: در کشتارگاه های طیور یک نفر دامپزشک به عنوان مسئول فنی بهداشتی و و یک کارشناس دامپزشکی بر روند کشتار نظارت دارد و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه به صورت مستمر  بازرسی های دوره ای را انجام می دهند.

به گفته این کارشناس، نظارت های مسئول فنی بهداشتی شامل اخذ گواهی قرنطینه ای بهداشتی طیور، نظارت بر طیور قبل از کشتار، کنترل بهداشت سالن کشتار، بهداشت فردی کارکنان، معاینه لاشه ها بعد از کشتار، رعایت دقیق پیش سرد، کنترل خودروهای حمل، صدور مجوز حمل محصولات به مرکز مشخص و … است.

خاطرمحمدی یادآوری کرد: با انجام بازرسی های قبل از کشتار انواع بیماری های حاد مانند اسهال حاد، لاغری شدید، بیماری های عفونی، طیور مرده و … مشخص خواهد شد که اینگونه موارد قبل از کشتار حذف می شوند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت تشخیص مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی مبنی بر نامناسب بودن وضعیت طیور، می تواند از کشار طیور برای مصرف انسانی ممانعت به عمل آورد.

به گفته این کارشناس مرغ سالم و بهداشتی استحصالی از کشتارگاه های صنعتی طیور در بسته بندی مشخص و با تاریخ تولید و انقضا در مراکز عرضه مجاز تحت نظارت دامپزشکی توزیع می شود که از زمان تولید ۷۲ ساعت تاریخ مصرف دارند.

خاطرمحمدی به مردم توصیه کرد از خرید مرغ فله ای  و بدون هویت خودداری کنند و هنگام خرید مرغ به تاریخ تولید و انقضای آن توجه داشته باشند.

وی از مردم خواست گوشت مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظر دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تلفن ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ با دامپزشکی در میان بگذارند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.