سه شنبه, ۹ خرداد , ۱۴۰۲ Tuesday, 30 May , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19115 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

سیب و شاه‌ توت شما را قدرتمند می‌کنند گام مستندی برای اجرای پالایشگاه “آناهیتا” برداشته‌ایم اولین مدال تاریخی سپک‌تاکرا دختران کرمانشاهی در قلب خلیج فارس دشت شد مشترکان همراهی کنند، تابستان را بدون خاموشی پشت سر می‌گذاریم پارک‌های کرمانشاه غیراستانداردند ۹۱ مرغداری کرمانشاه به علت عرضه خارج از شبکه مرغ به تعزیرات معرفی شدند ۱۰۰مکان مخروبه در محله کم برخوردار آقاجان کرمانشاه تخریب شد ۵ راهکار برای مدیریت استرس در زمان امتحانات چگونه به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کنیم؟به قاعده غذا بخورید شناسایی ۲۵۵ نقطه بحرانی حریق در منابع طبیعی کرمانشاه دهن کجی نمایندگان مجلس و وزارت جهاد کشاورزی به کرمانشاه/ یک همایش ملی سوت و کور ۲ مصدوم و ۲ فوتی در حادثه واژگونی خودرو صحنه  آغاز اردوی تیم ملی تپانچه بادی در کرمانشاه تاکید بر گسترش روابط تجاری و گردشگری کرمانشاه و حلبچه علائم اگزمای پوستی چیست؟ پر شدگی ۶۶ درصدی سدهای استان کرمانشاه خطر وقوع چادرنشینی در بیخ گوش شهر کرمانشاه! ۶۰۰ نفر در کرمانشاه پیگیر شناسایی کودکان “بازمانده از تحصیل” شده‌اند کرمانشاه صاحب پردیس سینمایی می‌شود اعلام شرایط دریافت هدیه ازدواج بیمه تأمین اجتماعی

خطرات آجیل‌های ارزان قیمت
26 اسفند 1396 - 9:33
شناسه : 6207
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه با اشاره به خطرات مصرف آجیل کهنه، درخصوص خرید آجیل‌های ارزان قیمت از دستفروشان هشدار داد.

پ
پ

بهمن خدادادیان با اشاره به افزایش خرید آجیل در آستانه عید نوروز، گفت: در وحله اول توصیه اکید ما خرید آجیل از اماکن معتبر است.

وی افزود: متاسفانه در ایام شلوغی بازار نوروز بسیاری از دستفروشان اقدام به فروش آجیل کرده که عمدتا آجیل های مانده و فاسد هستند.

وی با اشاره به خطرات مصرف آجیل کهنه، گفت: آجیل‌های کهنه محتوای حشرات ریز بصورت شته هستند و از طرفی عمدتا کپک زده‌اند.

خدادادیان افزود: برخی از این کپک‌ها سموم بسیار خطرناکی تولید کرده که می‌تواند موجب مسمومیت شدید افراد و بستری آنها در بیمارستان شود.

وی در خصوص نحوه تشخیص آجیل کهنه گفت: بعضا این نوع آجیل ها را با رنگ های شیمیایی رنگ می‌زنند تا کهنگی آن ها کمتر مشخص باشد، بنابراین توصیه می‌شود تا حد امکان از خرید آجیل رنگ شده خودداری شود.

کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه افزود: از طرفی آجیل کهنه در برخی اقلام خود رنگ سبز به خود گرفته و با خوردن مقدار کمی از آن طعم ماندگی و کهنگی شبیه طعم نان کپک زده و مانده احساس می‌شود.

خدادادیان تاکید کرد: مردم باید بدانند آجیل هایی که با قیمت کمتر عرضه می‌شوند، قطعا کیفیت پایینی دارند و آجیلی که کیلویی پنج هزار تومان عرضه می‌شود دارای مشکل بهداشتی است.

وی با بیان اینکه آجیل خام سالم تر و بهداشتی‌تر است، گفت: ترجیحا توصیه بر این است افراد به جای آجیل‌های رنگ زده و شور از آجیل خام که سالم‌تر است استفاده کنند.

کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه افزود: افراد خود می‌توانند در منزل با استفاده از نمک، زعفران و آبلیمو آجیل را بو دهند.

وی در پایان توصیه کرد: افراد بعد از خرید آجیل جهت ممانعت از کپک زدگی آن در ایام نوروز حتما آجیل را در مکان خشک و خنک نگهداری کنند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.