پنج شنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۲ Thursday, 7 December , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20211 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

۱۲۲۱ مجرم حرفه ای و سابقه دار در کرمانشاه شناسنامه دار شدند تعطیلی دفاتر تسهیلگری بازافرینی مناطق حاشیه ای فاجعه ای بزرگ است حذف کارتخوان از مطب‌ها موجب خدشه به اعتبار جامعه پزشکی می‌شود افزایش ۱۹۹ درصدی کشفیات سوخت در کرمانشاه آغاز فعالیت سامانه بارشی از امروز در کرمانشاه تشکیل شورای پیشگیری از جرائم پزشکی در کرمانشاه رفع نقاط حادثه خیز معابر کرمانشاه سرعت می‌گیرد ارسال پیامک هشدار برای مشترکان پرمصرف گاز در کرمانشاه عدم دسترسی مستقیم باغداران انار پاوه به بازارهای مصرف/ نبود صنایع تبدیلی، رب انار پاوه را کم طرفدار کرد طرح هادی در ۳۵۰روستای کرمانشاه تکمیل و بازنگری می شود دهکده المپیک کرمانشاه در راه گرفتن یک اعتبار دبش! جمع آوری و ساماندهی ۸۲۳ “معتاد متجاهر” در ۵ روز زمان قطعی واریز سود سهام عدالت اعلام شد/ رقم دقیق سود برگه‌ها چقدر است؟! صدور مجوز راهداری و حمل و نقل از درگاه ملی مجوز‌ها هفت خوان استخدام بیواتانول کرمانشاه ورزش کرمانشاه یک بزرگ‌تر دارد آغاز عملیات اجرایی پروژه احداث پارکینگ خودرو سنگین از سال آینده چند راهکار ساده برای پیشگیری از گاز گرفتگی در فصل سرما نحوه خوردن سیر خام طبق توصیه متخصصان تغذیه دستگیری راننده متخلف محور پاوه – روانسر

چرا دانشگاه علوم پزشکی احیاگر بیمارستان طالقانی نمی شود؟
30 خرداد 1397 - 10:50
شناسه : 7821
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

دانشگاه علوم پزشکی از دستگاه هایی نیست که کمبود اعتبار داشته باشد و به نظر می رسد می تواند به راحتی احیا مناسبی برای بیمارستان پرچالش طالقانی کرمانشاه انجام دهد تا مردم آنقدر ناراضی و گله مند نباشند.

پ
پ

طالقانی یکی از بیمارستان های قدیمی کرمانشاه است که از قدیم محل مراجعه مصدومان حوادث، تصادفات و شکستگی بوده است و روزانه به صدها نفر از مردم ارائه خدمات دارد.
مراجعین بیمارستان طالقانی کرمانشاه فقط از همین استان و شهرستان های داخل کرمانشاه نیست بلکه از استان های همجوار نیز مراجعه متعددی به این بیمارستان صورت می گیرد.
اگرچه این مرکز تنها بیمارستان تروما در کرمانشاه است و مردم راه دیگری جز مراجعه به اینجا ندارند اما تقریبا همه از ارائه خدمات ناراضی هستند.
در درجه اول تعداد تخت و پرسنل بیمارستان پاسخگوی نیاز مردم نیست، در بسیاری از موارد تخت کافی برای مراجعان وجود ندارد و بیماران بر روی تخت هایی در کنار راهرو بیمارستان قرار گرفته اند یا برخی که توان حرکت دارند سرپا ایستاده اند و منتظر ارائه خدمت هستند.
تعداد کم پرسنل باعث پاسخگویی نامناسب به مردم شده است و یک پرستار گاهی باید به بیش از ۱۰ نفر خدمات درمانی بدهد.
پرستاران قطعا نمی توانند جوابگوی نیاز مردم باشند و گاهی افراد برای گرفتن یک داروی مسکن ساده، باید بیش از نیم ساعت معطل بمانند و بارها به سرپرستاری مراجعه کنند.
اکثر مراجعین این بیمارستان به دلیل تصادف یا سایر حوادث به طالقانی آمدند و این بیمارستان به دلیل شرایط روحی مردم همواره آماده انواع نزاع و درگیری است و نیروی چندانی نیز برای برقراری امنیت و آرامش در این بیمارستان وجود ندارد.
حتی محل بیمارستان طالقانی نیز چندان مناسب نیست، قرار گرفتن در بلوار اصلی شهر با حجم زیاد تردد و بوق ماشین ها آرامش را از مردم و بیماران می گیرد.
مقابل بیمارستان هیچ جای مناسبی برای پارک خودروها وجود ندارد و مردم همواره نگران سرقت خودرو یا حمل آن با جرثقیل هستند و در بسیاری از موارد نیز به دلیل جای پارک مقابل بیمارستان دعوا می شود.
این وضعیت زیبنده استان کرمانشاه که به نوعی مرکز درمان غرب کشور است نمی باشد.
دانشگاه علوم پزشکی هم از دستگاه هایی نیست که کمبود اعتبار داشته باشد و به نظر می رسد می تواند به راحتی احیا مناسبی برای این بیمارستان انجام دهد تا مردم انقدر ناراضی و گله مند نباشند.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.