چهارشنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۲ Wednesday, 31 May , 2023 ساعت تعداد کل نوشته ها : 19120 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

این محور بوی خون می دهد/ سرعت لاک پشتی پروژه های ایمن سازی جاده اورامانات هوای کرمانشاه امروز (چهارشنبه) ابری است بام مسجد جامع کرمانشاه مرمت شد صدور فیش حقوقی بازنشستگان کارگری برای خرداد ۱۴۰۲/ اصلاحات متناسب‌سازی و معوقاتِ آن بلاتکلیف مانده است! سند چشم‌انداز ۵ ساله اورامانات تدوین می‌شود سیب و شاه‌ توت شما را قدرتمند می‌کنند گام مستندی برای اجرای پالایشگاه “آناهیتا” برداشته‌ایم اولین مدال تاریخی سپک‌تاکرا دختران کرمانشاهی در قلب خلیج فارس دشت شد مشترکان همراهی کنند، تابستان را بدون خاموشی پشت سر می‌گذاریم پارک‌های کرمانشاه غیراستانداردند ۹۱ مرغداری کرمانشاه به علت عرضه خارج از شبکه مرغ به تعزیرات معرفی شدند ۱۰۰مکان مخروبه در محله کم برخوردار آقاجان کرمانشاه تخریب شد ۵ راهکار برای مدیریت استرس در زمان امتحانات چگونه به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک کنیم؟به قاعده غذا بخورید شناسایی ۲۵۵ نقطه بحرانی حریق در منابع طبیعی کرمانشاه دهن کجی نمایندگان مجلس و وزارت جهاد کشاورزی به کرمانشاه/ یک همایش ملی سوت و کور ۲ مصدوم و ۲ فوتی در حادثه واژگونی خودرو صحنه  آغاز اردوی تیم ملی تپانچه بادی در کرمانشاه تاکید بر گسترش روابط تجاری و گردشگری کرمانشاه و حلبچه علائم اگزمای پوستی چیست؟

پیش بینی برداشت ۲۰۰ تن سقز از درختان بنه استان کرمانشاه
07 تیر 1397 - 11:39
شناسه : 7944
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

رییس اداره بهره برداری منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت:: بیش بینی می‌شود بیش از ۲۰۰ تن سقز از درختان بنه استان کرمانشاه که بیشتر آن در منطقه اروامانات قرار دارد، برداشت شود.

پ
پ
به گزارش طلوع کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی و آبخیزداری استان،  ۲۰۰ تن سقز از سطح منابع طبیعی استان توسط بهره برداران محلی استحصال می‌شود.
وی افزود: بهره برادری از منابع طبیعی در شهرستان‌های جوانرود، ثلاث باباجانی و روانسر تحت ضوابط و قوانین منابع طبیعی انجام می‌شود و بهره برداران منطقه اورمانات باید برای برداشت سقز از سازمان جنگل‌ها مجوز دریافت کنند و این امر کمکی به اقتصاد معیشت مردم محلی است که در حاشیه این رویش گاه طبیعی زندگی می‌کنند.
در خت بنه یکی از درختان پر ارزش است که مردم اورامانات از آن بهره برداری اقتصادی می‌کنند و در چند دهه اخیر بهر برداری از اینگونه جنگلی در زاگرس ممنوع و بهره برداران فقط با دریافت مجوز می‌توانند از منابع طبیعی بهره برادری کنند.
پوشش جنگلی ۱۴۰ هزار هکتار از مناطق جنگلی و مرتعی استان کرمانشاه بلوط یا همان بن است و از دیرباز توسط بومیان منطقه کار برداشت سقز از درختان بنه انجام می‌شود.
در خت بنه یا ون با نام علمی پسته وحشی شناخته می‌شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.