چهارشنبه, ۹ آذر , ۱۴۰۱ Wednesday, 30 November , 2022 ساعت تعداد کل نوشته ها : 17141 تعداد نوشته های امروز : 28×

آخرین خبرها

ضربات پنالتی در مرحله گروهی جام جهانی بعدی! دیلی‌میل: کریستیانو رونالدو با پیشنهاد النصر موافقت کرد بایدن به نتیجه بازی مقابل ایران چه واکنشی نشان داد؟ علائم افسردگی در مردان تفاوت نشانه های افسردگی زنان با مردان نشانه‌های افسردگی مادران بعد از زایمان/ این علائم را جدی بگیرید “زردچوبه + انگور قرمز + سیب” ، فرمول علمی مقابله با سرطان پروستات رفع عطش در طب سنتی یک آمار خیره‌کننده از کاپیتان برزیل مراتع کرمانشاه تحت تاثیر خشکسالی ضعیف شده‌اند/ عشایر هوای مراتع را داشته باشند اعضای جدید باشگاه پنج‌تایی‌ها در جام جهانی ۲۰۲۲ قدوس: بازی مقابل آمریکا یک بازی سخت به لحاظ روانی و فیزیکی بود نتایج قرعه کشی ایران خودرو کی اعلام می شود؟ سازوکار اسقاط خودرو مشخص شد خواستار راه‌اندازی”معاونت پرستاری” در دانشگاه‌های علوم پزشکی هستیم زمان و مکان ۲ دیدار مرحله یک هشتم نهایی برگزاری مانور ایمنی و زلزله در مدارس سراسر کرمانشاه کاهش ارزش دلار قیمت طلا را افزایش داد عقب نشینی قیمت دلار توافقی نرخ رسمی ۱۶ ارز افزایش یافت

تب بیماری “تب مالت” در کرمانشاه به سمت سرد شدن است
22 شهریور 1397 - 12:45
شناسه : 9014
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه از کاهش چشم گیر تب مالت در استان طی دو سال اخیر خبر داد.

پ
پ
به گزارش طلوع کرمانشاه، ابراهیم شکیبا با بیان اینکه میزان بروز تب مالت در استان در سال ۱۳۹۴ برابر ۶۹ مبتلا در هر ۱۰۰ هزار نفر بود و کرمانشاه جزو استانهای با بروز بالای تب مالت در کشورطبقه بندی می‌شد، گفت: با فعایتهای انجام شده شامل آموزش گسترده جمعیت روستایی و همکاری بین بخشی(واکسیناسیون دام)، میزان بروز این بیماری در سال ۱۳۹۵ به ۴۳ مبتلا در هر ۱۰۰ هزار و در سال گذشته به ۳۷ مبتلا در هر ۱۰۰ هزار نفر کاهش پیدا کرد.
وی اظهار کرد: تب مالت یک بیماری عفونی میکروبی و قابل انتقال از حیوان به انسان است که در اثر ابتلا به میکروبی به نام بروسلا که باعث بیماری در انسان و کاهش شیر و سقط جنین و… در دام می‌شود، ایجاد می شود.

شکیبا برای پیشگیری از بیماری تب مالت جوشاندن شیر محلی به مدت پنج دقیقه را بسیار ضروری دانست و گفت: قبل از مصرف شیر و یا تهیه سایر فرآورده‌های لبنی مانند پنیر، ماست، کشک و…  حتما شیر محلی باید به مدت پنج دقیقه جوشانده شود.

شکیبا همچنین بر ضرورت نگهداری پنیر تازه محلی در آب نمک به مدت سه ماه قبل از مصرف تاکید کرد و گفت: قبل از مصرف تمام خوردنی ها و نوشیدنی ها مانند بستنی و ساندویچ نیز که به نحوی در تهیه آنها از فرآورده های دامی مثل شیر، گوشت و … استفاده می‌شود باید از سلامت آنها اطمینان حاصل کرد.
وی با اشاره به ضرورت استفاده از دستکش، عینک، کلاه، ماسک و لباس مخصوص در هنگام تماس با دام و خصوصـاً دامهــای مشکوک به بیماری، گفت: افراد باید تنها گوشت و مواد لبنی مورد تایید دامپزشکی و بهداشت را مصرف کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.