شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 27 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20829 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید حلقه انگشتری که کار را به جای باریک کشاند مسئولان برای توسعه راه‌های جاده‌ای روستاهای پاوه چاره‌اندیشی کنند قطار شهر با شتاب پیش خواهد رفت/ از نقد منصفانه استقبال می کنیم/تعلل و انفعال شورای شهرکرمانشاه صدای شهردار را درآورد استاندار: وضعیت شورای شهر کرمانشاه تا ۲ هفته آینده تعیین تکلیف خواهد شد انتقاد یک استاد دانشگاه به تاثیرات منفی تاخیر در تایید و ابلاغ بودجه مدیریت شهری کم‌خطر اما پردردسر!

۴۴۰ روستا کرمانشاه فاقد آب هستند
02 بهمن 1397 - 17:26
شناسه : 16616
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

شوهانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمانشاه از چالش‌های شرکت‌ آب و فاضلاب روستایی استان را روستاهای فاقد آب دانست و افزود: از مجموع ۲۶۰۰ روستای دارای سکنه تعداد ۴۴۰ روستا فاقد آب هستند که تامین آب آنها در قالب برنامه های توسعه آبرسانی در دستور کار جدی این شرکت قرار دارند/وی کمبود شدید منابع آب در روستاها و موضوع بیکاری از اصلی‌ترین عوامل مهاجرت روستاییان به شهر ها و حاشیه‌نشینی‌ در شهرها دانست و تصریح کرد: بسیاری از روستاییان به علت مشکلاتی که در حوزه خدمات‌رسانی آب شرب داشتند، مجبور به ترک روستاها شدند و یا به روستاهای همجوار رفته اند و یا در حاشیه شهرها سکنی گزیدند/هزینه های بهره برداری از شبکه های آبرسانی پمپاژی که از آب از طریق پمپاژ ابتدا به مخازن و نهایتا به روستاها می رسد بسیار بیشتر از درآمدی است که از فروش انشعاب و جمع آوری آب بهاء حاصل می شود و در واقع شرکت ما به عنوان یک بنگاه تولیدی زیان ده فعالیت می کند

پ
پ

فرامرز شوهانی  با بیان اینکه در استان کرمانشاه حدود ۲۸۸۶ روستای ثبت شده وجود دارد که بالغ بر ۲۶۰۰ روستای آن دارای سکنه هستند، اظهار داشت: شاخص بهره‌مندی آب روستایی کشور حدود ۷۴.۹ درصد است که این شاخص در استان بالاتر از میانگین کشوری و نزدیک به ۷۸ درصد است.

وی افزود: هنوز برخی از روستاهای ما بی‌آب هستند و این محرومیت دغدغه اصلی شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمانشاه است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمانشاه بیان کرد: مجموع خطوط انتقال و شبکه توزیع شبکه های آبرسانی روستایی سطح استان که در حال حاضر در حال بهره‌برداری است، حدود ۸۲۵۰ کیلومتر است.

وی تصریح کرد: بخشی از لوله‌های و شبکه‌های آبرسانی مربوط به سالیان گذشته است که مسائل فنی رعایت نشد و مقاومت لوله‌ها براساس فشارهای مورد نیازشرایط کنونی طراحی نشده است و در نتیجه شکستگی‌ها و پوسیدگی‌های فراوانی ایجاد می‌شود.

شوهانی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۵۰۰ کیلومتر فرسودگی بالای ۳۰ سال داریم، تصریح کرد: تعداد ۳۸۹ ایستگاه پمپاژ، ۲۷۶ حلقه چاه و ۲۹۴ دهنه چشمه در استان وجود دارد که آب بیش از ۵۶۵ محل در سطح روستاهای استان را تامین می کند.

وی بیان کرد: ۹۵۲ مخزن در سطح روستاهای استان وجود دارد که حجم این مخازن ۱۲۵ هزار و ۴۳۸ متر مکعب است، که هر ۶ ماه یکبار باید همه این مخازن شستشو داده شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمانشاه از چالش‌های شرکت‌ آب و فاضلاب روستایی استان را روستاهای فاقد آب دانست و افزود: از مجموع ۲۶۰۰ روستای دارای سکنه تعداد ۴۴۰ روستا فاقد آب هستند که تامین آب آنها در قالب برنامه های توسعه آبرسانی در دستور کار جدی این شرکت قرار دارند.

وی گفت: در تعدادی از روستاها از خود چشمه تا روستا بدون هیچ‌گونه پمپاژ و هزینه برق، آب به دست روستاییان می‌رسد، اما با توجه به اینکه استان کرمانشاه به دلیل موقعیت جغرافیایی ، مناطق صعب‌العبور وکوهستانی بسیاری دارد، مشکلات و سختی‌های زیادی در آبرسانی به روستاها سر راه ما قرار دارد.

شوهانی گفت: هزینه های بهره برداری از شبکه های آبرسانی پمپاژی که از آب از طریق پمپاژ ابتدا به مخازن و نهایتا به روستاها می رسد بسیار بیشتر از درآمدی است که از فروش انشعاب و جمع آوری آب بهاء حاصل می شود و در واقع شرکت ما به عنوان یک بنگاه تولیدی زیان ده فعالیت می کند.

وی کمبود شدید منابع آب در روستاها و موضوع بیکاری از اصلی‌ترین عوامل مهاجرت روستاییان به شهر ها و حاشیه‌نشینی‌ در شهرها دانست و تصریح کرد: بسیاری از روستاییان به علت مشکلاتی که در حوزه خدمات‌رسانی آب شرب داشتند، مجبور به ترک روستاها شدند و یا به روستاهای همجوار رفته اند و یا در حاشیه شهرها سکنی گزیدند.

وی اظهار داشت: اولویت مجموعه شرکت آب و فاضلاب روستایی استان برای آبرسانی، روستاهای بالای ۲۰ خانوار است در حالی که روستاهای زیر ۲۰ خانوار هم داریم و خدمات‌رسانی هم می‌کنیم/مهر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.