شنبه, ۲۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 11 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20877 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

اگر این نشانه ها را روی انگشتانتان دارید یعنی فشارخون شما بالاست پایان مهلت تبلیغات انتخابات مجلس دوازدهم کشتار غیرمجاز دام‌در منطقه اورامانات بیشتر دیده می‌شود جهانبخش امینی:برای کاهش هزینه‌های درمانی برنامه دارم/پیگیر تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی هستم پلمب ۲۰آرایشگاه متخلف زنانه در کرمانشاه /انجام امور مربوط به پزشکی در آرایشگاه ها ممنوع است کرمانشاه می‌تواند پایگاه اتومبیلرانی غرب کشور شود تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟ کلانشهردرمانده برای رسیدن به توسعه/ فوریت گرایی ضدتوسعه شهری است باید شرایط زندگی آسان برای معلولان و بیماران خاص فراهم شود ۹۶۵ زائر کرمانشاهی راهی حج تمتع می‌شوند ثبت نام از متقاضیان شرکت در آزمون ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره آغاز شد تولید و توزیع ۶۰۰ هزار نشا‌ء گُل‌فصلی در کرمانشاه دعوت پایگاه بسیج ادارات شهید بهشتی دادگستری کرمانشاه برای حضور در مراسم معنوی سالروز عملیات غرور آفرین بازی دراز سرپرست معاونت پیشگیری آتش‌نشانی شهرداری کرمانشاه منصوب و معارفه شد حال و روز تالاب‌ هشیلان و سراب‌های کرمانشاه پس از بارندگی اخیر محل عرضه داروهای طبیعی و مکمل ها تنها در داروخانه است/ عطاری ها تنها حق فروش مواد گیاهی را دارند «سراب یاوری» کرمانشاه بعد از ۲ سال احیاء شد ۴ پروژه اولویت‌دار گردشگری کرمانشاه کدامند؟ راه‌های استان کرمانشاه لغزنده است تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی

طنین نوای موسیقی اصیل ایرانی به تاریخ پیوست
19 تیر 1397 - 13:18
شناسه : 8094
3
ساز ناکوک موسیقی فاخر ایرانی و غفلت مسئولان؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

موسیقی در دنیای کنونی یک نیاز و مطالبه به ویژه برای قشر جوان محسوب می شود و آنچه مایه تأثر است، بی توجهی صدا و سیما به ذائقه مردم است، صدا و سیما آنطور که باید نتوانسته آثار فاخر در باب موسیقی اصیل را تولید کند و بعضا به آثار تقلیدی بسنده شده است.

پ
پ

طلوع کرمانشاه- موسیقی از دیرباز جایگاه بسیار والایی در ایران زمین و به‌ویژه دیار کرمانشاه داشته و موسیقی دانان بزرگ در مناسبت‌های مختلف، طبل و و کرنا و آلات موسیقی خود را می‌نواختند، اما موسیقی در دوران اوستا بر پایه آیینی آئینی، بزمی و رزمی مرسوم بود و در جشن‌های طبیعت و روزهای تاریخی و ملی نواها و موسیقی ایرانی ویژه‌ای اجرا می‌گردید.
ایرانیان از دیرباز شیفته موسیقی بودند و البته موسیقی نیز به عنوان یک علم مقدس شاخه‌ای از ریاضیات محسوب می‌شد و به واقع در برهه ای روحانیون صاحب نام در این عرصه بودند. همچنانکه ابوریحان محمد بن احمد بیرونی بزرگ‌ترین دانشمند مسلمان و از بزرگ‌ترین دانشمندان فارسی‌زبان نیز کتابی ارزشمند در باب موسیقی اصیل دارد که متأسفانه تدریس آن در این برهه با غفلت مواجه شده است.
فارابی نیز کتابی ارزشمند در باب موسیقی دارد که جنبه‌های مختلف موسیقی را تعیین می‌کند و از این اندوخته علمی هنری ارزشمند نیز غفلت شده است.
اما موسیقی در دنیای کنونی یک نیاز و مطالبه به ویژه برای قشر جوان محسوب می شود و آنچه مایه تأثر است، بی توجهی صدا و سیما به ذائقه مردم است، صدا و سیما آنطور که باید نتوانسته آثار فاخر در باب موسیقی اصیل را تولید کند و بعضا به آثار تقلیدی بسنده شده است. حتی در تقلید از موسیقی اصیل و فاخر و حتی سمفونی های فاخر غرب مانند سمفونی بتهوون نیز جا مانده ایم.
آنچه مسلّم است؛ دستگاه های فرهنگی و متولی در عرصه هنر و موسیقی باید صدچندان به این هنر گرانبها توجه کنند و در عرصه تدریس موسیقی های اصیل گامهای موثری برداشته شود متاسفانه حتی تدریس موسیقی های اصیل در استان کرمانشاه نیز کمرنگ است و این امر سبب شده تا گرایش به سمت موسیقی‌های مبتذل و تقلیدی رواج یابد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.