پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 2 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20852 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟

هیچگونه افزایش قیمتی در آرد مصرفی خبازان کرمانشاهی اعمال نشده است
18 آذر 1397 - 11:11
شناسه : 12946
0
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9 کشور با اشاره به افزایش قیمت نان در استان کرمانشاه گفت: هیچگونه افزایش قیمتی در آرد مصرفی نانوایان استان کرمانشاه اعمال نشده است. طلوع‌‌کرمانشاه :

مظفر رحیمی اظهار داشت: هیچگونه افزایشی در قیمت آرد در استان کرمانشاه اعمال نشده بنابراین افزایش قیمت نان ناشی از افزایش قیمت آرد نیست.وی ا اشاره به اینکه کاهش ضایعات نشان‌دهنده افزایش کیفیت پخت نان است، عنوان کرد: با این وجود لازم است خبازان از آخرین آموزش‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت جهت ارتقای کیفیت پخت نان بهره‌مند شوند.رحیمی با بیان اینکه براساس مصوبه کارگروه شورای آرد و نان استحصال سبوس برای نان‌های مختلف باید براساس ضوابط و مقررات استاندارد انجام شود گفت: استحصال سبوس آرد تولیدی نان سنگک زیر ۱۰درصد، آرد تولیدی نان تافتون و لواش زیر ۱۳درصد و بربری ۱۵ تا ۱۸ درصد است.

پ
پ
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور با اشاره به افزایش قیمت نان در استان کرمانشاه گفت: هیچگونه افزایش قیمتی در آرد مصرفی نانوایان استان کرمانشاه اعمال نشده است.
مظفر رحیمی اظهار داشت: هیچگونه افزایشی در قیمت آرد در استان کرمانشاه اعمال نشده بنابراین افزایش قیمت نان ناشی از افزایش قیمت آرد نیست.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور با اشاره به اینکه کاهش ضایعات نشان‌دهنده افزایش کیفیت پخت نان است، عنوان کرد: با این وجود لازم است خبازان از آخرین آموزش‌های سازمان صنعت، معدن و تجارت جهت ارتقای کیفیت پخت نان بهره‌مند شوند.

رحیمی با بیان اینکه براساس مصوبه کارگروه شورای آرد و نان استحصال سبوس برای نان‌های مختلف باید براساس ضوابط و مقررات استاندارد انجام شود گفت: استحصال سبوس آرد تولیدی نان سنگک زیر ۱۰درصد، آرد تولیدی نان تافتون و لواش زیر ۱۳درصد و بربری ۱۵ تا ۱۸ درصد است.

وی با اشاره به اینکه آرد مرغوب باید از گندم مناسب تولید شود، عنوان کرد: براساس ضوابط و مقررات و ارتقای کیفیت و نگهداری گندم‌های تولیدی در سطح استان کرمانشاه سیلوهای مکانیزه‌ای ساخته شده است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور افزود: این سیلوها دارای به‌روزترین تکنولوژی‌ها هستند و این موضوع سبب حفظ کیفیت گندم و در نهایت تولید آرد مرغوب می‌شود.

رحیمی گفت: کارخانجات آرد مختار هستند از گندم‌های موجود در سیلوها نمونه‌برداری کنند و گندم مورد نیاز خود را از سیلوی انتخابی تأمین کنند و بعد از تولید آرد نیز از محصول کارخانه نمونه‌برداری می‌شود./ذاکر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.