شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 4 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20853 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

این سامانه پُربارش تا کی مهمان کرمانشاه است؟ فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود

اولین “موزه مطبخ” کشور در کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود
09 آذر 1400 - 12:18
شناسه : 274315
1
رئیس گروه موزه های اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

اکرم طهماسبی با اشاره به گستردگی و تنوع غذاهای سنتی در کرمانشاه، اظهارکرد: براین اساس برنامه راه اندازی موزه مطبخ در استان را در دستورکار قرار داده ایم./وی افزود: طبق برنامه ریزی های انجام شده این موزه قرار است در اقامتگاه بوم گردی میلکان واقع  در شهرستان دالاهو به عنوان مکانی که غذهای سنتی زیادی در آن پخت و سرو می شود، راه اندازی شود./رئیس گروه موزه های استان با بیان اینکه موزه مطبخ کرمانشاه موزه ای زنده خواهد بود، گفت: این موزه اولین موزه مطبخ کشور خواهد بود که در آن علاوه بر مستندات مربوط به دستور پخت، لوح ثبتی و فیلم های مربوط به تهیه غذاها، سرو آنها نیز برای گردشگران انجام می گیرد./وی ادامه داد: در این موزه حدود ۴۵ نوع غذای سنتی بومی منطقه پخت می شود که تاکنون تعدادی از آنها به ثبت ملی رسیده اند و تعدادی دیگر نیز در آینده ای نزدیک به ثبت ملی خواهند رسید./طهماسبی تصریح کرد: تعدادی از غذاهای محلی که در این اقامتگاه بوم گردی سرو می شود، قرار است در قالب برنامه ثبت ملی ۱۰۰ خوراک کرمانشاه در فهرست آثار ملی ناملموس قرار گیرند.

پ
پ

رئیس گروه موزه های اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه از در دستورکار قرار گرفتن راه اندازی اولین موزه مطبخ کشور در کرمانشاه خبر داد.

اکرم طهماسبی با اشاره به گستردگی و تنوع غذاهای سنتی در کرمانشاه، اظهارکرد: براین اساس برنامه راه اندازی موزه مطبخ در استان را در دستورکار قرار داده ایم.

وی افزود: طبق برنامه ریزی های انجام شده این موزه قرار است در اقامتگاه بوم گردی میلکان واقع  در شهرستان دالاهو به عنوان مکانی که غذهای سنتی زیادی در آن پخت و سرو می شود، راه اندازی شود.

رئیس گروه موزه های استان با بیان اینکه موزه مطبخ کرمانشاه موزه ای زنده خواهد بود، گفت: این موزه اولین موزه مطبخ کشور خواهد بود که در آن علاوه بر مستندات مربوط به دستور پخت، لوح ثبتی و فیلم های مربوط به تهیه غذاها، سرو آنها نیز برای گردشگران انجام می گیرد.

وی ادامه داد: در این موزه حدود ۴۵ نوع غذای سنتی بومی منطقه پخت می شود که تاکنون تعدادی از آنها به ثبت ملی رسیده اند و تعدادی دیگر نیز در آینده ای نزدیک به ثبت ملی خواهند رسید.

طهماسبی تصریح کرد: تعدادی از غذاهای محلی که در این اقامتگاه بوم گردی سرو می شود، قرار است در قالب برنامه ثبت ملی ۱۰۰ خوراک کرمانشاه در فهرست آثار ملی ناملموس قرار گیرند.

وی در ادامه با بیان اینکه معرفی کرمانشاه به عنوان شهر خوراک از سوی سازمان یونسکو زمینه رونق گردشگری غذا را فراهم کرده، یادآورشد: تاکنون حدود ۱۲ نوع خوراکی کرمانشاه همچون خورش خلال، دنده کباب، چندنوع نان، نان برنجی، کاک و … به ثبت ملی رسیده اند که اکثر آنها آوازه زیادی در ایران دارند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.