شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 4 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20852 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟

نظارت جدی بر کارخانجات آرد و خبازی های کرمانشاه
16 شهریور 1396 - 11:37
شناسه : 648
5
طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه از نظارت کامل بر خبازی ها و کارخانجات آرد در استان کرمانشاه خبر داد.

پ
پ

محمودرضا نیازی در گفت و گو با خبرنگار طلوع کرمانشاه، گفت: خبازی ها چون به صورت مستقیم با تامین نان و سلامت مردم در ارتباط هستند به صورت مستمر مورد بازدید قرار می گیرند.
وی ادامه داد: موارد مختلفی در خبازی ها مورد بازرسی قرار می گیرد که از جمله آنها می تواند به افزودنی ها و خصوصا مصرف نمک اشاره کرد.
به گفته این مسئول، مصرف سبوس، کیفیت آرد و وضعیت دستگاه های پخت نان نیز از دیگر مواردی است که توسط اداره کل استاندارد در خبازی ها مورد بازرسی قرار می گیرد
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با بیان اینکه بازرسی ها به صورت هفتگی و مستمر انجام می شود، اظهار کرد: این بازرسی ها با همکاری سایر بخش های نظارتی و همچنین مرکز بهداشت و … انجام می شود.
نیازی خاطرنشان کرد: موضوع دیگری که در بازدید از خبازی ها مد نظر قرار دارد نوع آردی است که برای هر یک از انواع نان لواش، سنگک و … استفاده می شود که با هم تفاوت دارد و عدم تطبیق آرد و نان تخلف محسوب می شود.
وی بخش دیگر مرتبط با نان که توسط اداره استاندارد مورد بازرسی قرار می گیرد را کارخانجات آرد عنوان کرد و افزود: در کرمانشاه ۱۶ یا ۱۷ کارخانه آرد داریم که مدام بازدید می شوند.
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: نمونه برداری هایی از آرد تولیدی کارخانه ها انجام می شود و کیفیت و یا وجود هرگونه افزودنی غیرمجاز در آن بررسی خواهد شد.
نیازی یادآوری کرد: خوشبختانه تمام کارخانجات استان استاندارد لازم را دارند.
وی با بیان اینکه پروانه استاندارد کارخانجات آرد سالانه صادر می شود، افزود: بازدیدهای کارخانجات آرد نیز به صورت دوره ای و حداقل یک بازدید در ماه است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.