مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه از خانواده هاخواست گوشت قربانی را حداقل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کرده و فردای عید قربان آن را مصرف کنند/ امید حاج محمدی با تبریک عید قربان به مردم استان اظهار کرد: با توجه به احتمال بروز بیماری های مشترک بین انسان و دام توصیه می شود خانواده ها از مصرف سریع گوشت قربانی صرف نظر کنند/حاج محمدی اضافه کرد: یکی از خطرناک ترین بیماری های مشترک بین انسان و دام بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است که برای پیشگیری از انتقال احتمالی این بیماری به افراد که به شدت هم خطرناک است، توصیه میشود خانوادهها گوشت قربانی را حداقل ۲۴ ساعت پس از نگهداری در یخچال مصرف کنند/مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه ادامه داد: نگهداری گوشت دام تازه ذبح شده در یخچال به مدت ۲۴ ساعت سبب می شود تا علاوه بر ترد شدن گوشت به دلیل جمود نعشی، احتمال انتقال بیماری های خطرناکی مثل تب کریمه کنگو از بین برود.
دیدگاه