یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Sunday, 5 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20855 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

کرمانشاه از فردا دوباره بارانی می‌شود اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است این سامانه پُربارش تا کی مهمان کرمانشاه است؟ فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند

با عوارض خطرناک “سزارین” آشنا شوید
25 خرداد 1400 - 10:42
شناسه : 269238
1
مسئول دفتر مامایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طلوع‌‌کرمانشاه :

شیوا کاظمی گفت:ناهنجاری‌های جفت در بارداری های بعدی پس از سزارین خطرناکترین عارضه این روش زایمانی می باشد و بروز این عارضه ممکن است مادر را در خطر مرگ قرار دهد./عمل سزارین عوارض بسیاری از جمله احتمال پارگی رحم، خونریزی های بسیار دارد که مهمترین عارضه بحث ناهنجاری های جفت در بارداری های بعدی است./در سزارین روی رحم برش زده می شود و این قسمت پس از بهبودی مثل سابق نمی شود و بافت عضلانی و مخاطی آن مثل قبل نیست، چرا که آسیب دیده است، بنابراین در بارداری های بعدی جفت روی این قسمت از بافت جذب می شود./جفت ماهیتی تهاجمی دارد و حالت نفوذی دارد و از هر قسمت که ضعیف تر باشد نفوذ می کند، بنابراین جفت به این قسمت که از قبل آسیب دیده می چسبد و در آن نفوذ می کند./به دنبال این نفوذ احتمال دارد جفت از جداره رحم بیرون برود، به طور مثال خود را به سایر ارگان ها مثل مثانه برساند./در این حالت هنگام زایمان، کندن جفت از این ارگان ها که داخل بافت آنها هم نفوذ کرده بسیار دشوار است و با خونریزی های بسیار و خطرناکی همراه است و احتمال مرگ مادر وجود دارد./این عارضه خطرناک تهدیدکننده جان مادران باردار است، بنابراین مادران باردار باید بدانند پیشگیری از سزارین برای حفظ سلامت و جان آنهاست.

پ
پ

شیوا کاظمی: ناهنجاری‌های جفت در بارداری های بعدی پس از سزارین خطرناکترین عارضه این روش زایمانی می باشد و بروز این عارضه ممکن است مادر را در خطر مرگ قرار دهد.

عمل سزارین عوارض بسیاری از جمله احتمال پارگی رحم، خونریزی های بسیار دارد که مهمترین عارضه بحث ناهنجاری های جفت در بارداری های بعدی است.

در سزارین روی رحم برش زده می شود و این قسمت پس از بهبودی مثل سابق نمی شود و بافت عضلانی و مخاطی آن مثل قبل نیست، چرا که آسیب دیده است، بنابراین در بارداری های بعدی جفت روی این قسمت از بافت جذب می شود.

جفت ماهیتی تهاجمی دارد و حالت نفوذی دارد و از هر قسمت که ضعیف تر باشد نفوذ می کند، بنابراین جفت به این قسمت که از قبل آسیب دیده می چسبد و در آن نفوذ می کند.

به دنبال این نفوذ احتمال دارد جفت از جداره رحم بیرون برود، به طور مثال خود را به سایر ارگان ها مثل مثانه برساند.

در این حالت هنگام زایمان، کندن جفت از این ارگان ها که داخل بافت آنها هم نفوذ کرده بسیار دشوار است و با خونریزی های بسیار و خطرناکی همراه است و احتمال مرگ مادر وجود دارد.

این عارضه خطرناک تهدیدکننده جان مادران باردار است، بنابراین مادران باردار باید بدانند پیشگیری از سزارین برای حفظ سلامت و جان آنهاست.

سزارین با عوارض بسیاری برای مادر و جنین همراه است و در سراسر جهان از آن به عنوان یک روش برای انجام زایمان در برخی مادران که امکان زایمان طبیعی برای آنها وجود ندارد،استفاده می شود.

در سزارین بیش از مادران، جنین آنها هم در معرض خطر است و آمارها نشان می دهد که مرگ و میر در نوزادانی که با روش سزارین به دنیا می آیند، بسیار بالاتر از سایر نوزادان است.

با توجه به اینکه در سزارین نوزاد سر وقت مناسب خود به دنیا نمی آید، ریه آنها عمدتا نارس بوده و همین امر موجب می شود این نوزدان با مشکلات تنفسی مواجه شوند.

از طرفی احتمال پارگی جفت در این روش بالاست و با توجه به اینکه جفت منبع تغذیه جنین است می تواند منجر به مرگ جنین شود.

در همان بدو تولد نوزاد به آغوش و شیر مادر نیاز دارد که متاسفانه در سزارین این امکان فراهم نیست و نوزاد به خاطر حال نامساعد مادر به بخش منتقل می شود و از شیر اولیه و آغوش نخست مادر محروم می شود و همین امر شیردهی های بعدی نوزاد را با مشکل مواجه می کند./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.