یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Sunday, 5 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20854 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است این سامانه پُربارش تا کی مهمان کرمانشاه است؟ فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند

۱۰۰ غذای محلی کرمانشاه ثبت ملی می‌شود
25 آبان 1400 - 13:31
شناسه : 273906
1
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

علی صابر، بااشاره به معرفی کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک از سوی سازمان یونسکو، اظهار کرد:کرمانشاه یکی از چند شهر اول ایران از نظر تنوع غذایی است و طی سالهای گذشته تعداد زیادی از غذاهای استان به ثبت ملی رسیده است./وی افزود: شهرت برخی از غذاهای محلی کرمانشاه مانند دنده کباب، خورش خلال و آش عباسعلی فراتر از مرزهای کشور رفته و نام استان ما را در بحث گردشگری غذا مطرح کرده است./معاون گردشگری استان با بیان اینکه ثبت حدود ۱۰۰ غذای محلی دیگر کرمانشاه در فهرست آثار ملی ناملموس در دستورکار قرار گرفته، عنوان کرد: پرونده این غذاها برای ثبت ملی شدن در حال تهیه است و قرار است در شورای ثبت آثار کشور مورد داوری قرار گیرند./وی تصریح کرد: قرار گرفتن تعداد زیادی از غذاهای محلی استان در فهرست آثار ملی ناملموس در سالهای گذشته و از سوی دیگر برنامه هایی که طی این سالها برای معرفی این غذاها داشتیم، باعث شد تا بستری برای معرفی جهانی کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک فراهم شود./صابر بااشاره به همکاری میراث فرهنگی و شهرداری کرمانشاه در این برنامه، گفت: این اتفاق خوب می تواند رونق بخش گردشگری غذای استان را به همراه داشته باشد، هرچند که درحال حاضر اکثر گردشگرانی که به استان ما سفر می کنند، حتما سری هم به رستوران های سنتی کرمانشاه می زنند و طعم بی نظیر خورش خلال و دنده کباب را می چشند، اما با این رویداد می توانیم در بخش گردشگری غذا بیشتر کار کنیم.

پ
پ

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از برنامه این اداره کل برای ثبت ملی ۱۰۰ غذای محلی کرمانشاه خبر داد.

علی صابر، بااشاره به معرفی کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک از سوی سازمان یونسکو، اظهار کرد: کرمانشاه یکی از چند شهر اول ایران از نظر تنوع غذایی است و طی سالهای گذشته تعداد زیادی از غذاهای استان به ثبت ملی رسیده است.

وی افزود: شهرت برخی از غذاهای محلی کرمانشاه مانند دنده کباب، خورش خلال و آش عباسعلی فراتر از مرزهای کشور رفته و نام استان ما را در بحث گردشگری غذا مطرح کرده است.

معاون گردشگری استان با بیان اینکه ثبت حدود ۱۰۰ غذای محلی دیگر کرمانشاه در فهرست آثار ملی ناملموس در دستورکار قرار گرفته، عنوان کرد: پرونده این غذاها برای ثبت ملی شدن در حال تهیه است و قرار است در شورای ثبت آثار کشور مورد داوری قرار گیرند.

وی تصریح کرد: قرار گرفتن تعداد زیادی از غذاهای محلی استان در فهرست آثار ملی ناملموس در سالهای گذشته و از سوی دیگر برنامه هایی که طی این سالها برای معرفی این غذاها داشتیم، باعث شد تا بستری برای معرفی جهانی کرمانشاه به عنوان شهر خلاق خوراک فراهم شود.

صابر بااشاره به همکاری میراث فرهنگی و شهرداری کرمانشاه در این برنامه، گفت: این اتفاق خوب می تواند رونق بخش گردشگری غذای استان را به همراه داشته باشد، هرچند که درحال حاضر اکثر گردشگرانی که به استان ما سفر می کنند، حتما سری هم به رستوران های سنتی کرمانشاه می زنند و طعم بی نظیر خورش خلال و دنده کباب را می چشند، اما با این رویداد می توانیم در بخش گردشگری غذا بیشتر کار کنیم.

وی ادامه داد: در این راستا، برنامه ای هم برای معرفی غذاهای محلی کرمانشاه در کنار معرفی سایر جاذبه های گردشگری استان به زبان های مختلف بین المللی در دستور کار داریم، به ویژه اینکه همسایگی با کشور عراق می تواند کمک کند تا روی جذب گردشگر خارجی در حوزه گردشگری غذا هم برنامه ریزی انجام دهیم.

معاون گردشگری استان با بیان اینکه تا پیش از شیوع کرونا معرفی غذاهای محلی کرمانشاه عموما از طریق شرکت در برنامه ها، جشنواره ها و نمایشگاه های مختلف بود، اعلام کرد: با شیوع کرونا و تعطیلی این دسته از برنامه ها، بیشتر تمرکز خود را روی ثبت ملی این غذاها و معرفی آنها از طریق فضای مجازی گذاشته ایم./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.