شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 4 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20852 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟

تاکنون هیچ کانون آنفلوآنزای پرندگان در کرمانشاه مشاهده نشده است
21 آذر 1397 - 11:39
شناسه : 13211
1
طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر امید حاج محمدی سرپرست اداره کل دامپزشکی کرمانشاه با بیان اینکه سال ۹۵ در استان کرمانشاه ۱۹ کانون بیماری آنفلوانزای پرندگان در واحدهای روستایی و سال ۹۶ نیز هفت کانون این بیماری در استان مشاهده شد، گفت: خوشبختانه امسال تاکنونی موردی از این بیماری نداشته ایم/در سالجاری ۲۷ مورد تلفات طیور در استان به ما گزارش شد افزود: تمام این موارد را نمونه برداری واز نظر بیماری آنفلوانزا آزمایش کردیم که جواب همه منفی بود/وی علائم بیماری آنفلوانزا در پرندگان را درگیری دستگاه تنفسی دانست و گفت: این ویروس همچنین باعث سینوزیت در طیور، ریزش اشک و تورم سر و صورت، خونریزی در نقاط بدون پر مانند تاج و ریش، ژولیدگی و جمع شدن در گوشه ای و همچنین تلفات ناگهانی و بالامی شود.

پ
پ
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: تاکنون هیچ موردی از بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان و کانون این بیماری در استان مشاهده نشده است.
 
دکتر امید حاج محمدی با بیان اینکه  سال ۹۵ در استان کرمانشاه ۱۹ کانون بیماری آنفلوانزای پرندگان در واحدهای روستایی و سال ۹۶ نیز هفت کانون این بیماری در استان مشاهده شد، گفت: خوشبختانه امسال تاکنونی موردی از این بیماری نداشته ایم.
 
وی افزود: در سال های ۹۵ و ۹۶ نیز بیماری آنفلوانزای پرندگان تنها در طیور بومی(روستایی) بود و در واحدهای صنعتی طیور این بیماری بروز نکرد.
 
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه به اقدامات این اداره کل در ارتباط با پیشگیری از بیماری آنفلوانزای پرندگان نیز اشاره کرد و گفت: امسال تاکنون هشت هزار و ۴۰۰ بازدید از واحدهای طیور روستایی  و صنعتی انجام شده است.
 
حاج محمدی با بیان اینکه در سالجاری ۲۷ مورد تلفات طیور در استان به ما گزارش شد افزود: تمام این موارد را نمونه برداری واز نظر بیماری آنفلوانزا آزمایش کردیم که جواب همه منفی بود.
 
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه به برنامه های اطلاع رسانی و آموزشی نیز در این ارتباط اشاره کرد و گفت: ۳۵ کلاس آموزشی برای ۶۰۰ نفر در استان برگزار شده و همچنین چهار هزار بروشور آموزشی نیز بین بهره برداران توزیع شده است.
 

وی در ادامه با بیان اینکه بروز و شیوع آنفلوانزای پرندگان از دو جنبه اقتصادی و بهداشت عمومی می تواند خسارت وارد کند، گفت: این بیماری از جنبه اقتصادی می تواند به صنعت مرغداری و طیور خسارت زیادی وارد کند و از جنبه بهداشت عمومی هم می تواند در صورت نوترکیبی جامعه انسانی را آلوده کند.

 
وی یکی از راه های پیشگیری جلوگیری از ابتلای به ویروس آنفلوانزا را قطع ارتباط پرندگان آبزی با صنعت مرغداری و طیور بومی اعلام کرد و
و گفت: صاحبان مرغداری های صنعتی و طیور بومی با مشاهده هر گونه علائم غیرعادی و تلفات در طیور و پرندگان فورا آن را به ادارات دامپزشکی اعلام کنند.
 
وی علائم بیماری آنفلوانزا در پرندگان را درگیری دستگاه تنفسی دانست و گفت: این ویروس همچنین باعث سینوزیت در طیور، ریزش اشک و تورم سر و صورت، خونریزی در نقاط بدون پر مانند تاج و ریش، ژولیدگی و جمع شدن در گوشه ای و همچنین تلفات ناگهانی و بالامی شود.
 
حاج محمدی در ارتباط با پرندگان زینتی نیز با بیان اینکه برای این گونه پرندگان واکسنی وجود ندارد و واکسیناسیون تنها برای طیور صنعتی انجام می شود، بر رعایت اصول ایمنی و امنیت زیستی توسط صاحبان پرندگان زینتی تاکید کرد و گفت: بهتر است ارتباط این پرندگان با پرندگان بومی وحشی اطراف منازل مثل کلاغ و گنجشک قطع شود.
 
او به خرید و فروش پرندگان در بازارچه هایی در استان نیز اشاره کرد و گفت: از آنجایی که ویروس آنفلوانزا در فصل سرما شیوع پیدا می کند توصیه می کنیم خرید و فروش پرندگان در این فصل محدود شود

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.