معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه اشارهای هم به میزان تولید تخم مرغ استان داشت و گفت: میزان تولید تخم مرغ در استان در پایان سال گذشته ۱۲ هزار تن بود که با برنامهریزی برای افزایش ۱۵۰۰ تنی، برآورد می شود تولید تخممرغ استان در پایان امسال به ۱۳ هزار و ۵۰۰ تن خواهد رسید.
وی با بیان اینکه خودکفایی در زمینه تولید تخم مرغ در استان را در برنامه داریم، گفت: این هدفگذاری از طریق راه اندازی واحدهای غیرفعال، توسعه واحدهای موجود و یا ایجاد واحدهای جدید قابل تحقق است.
خانی افزود: به غیر از تخم مرغ، در مورد سایر فرآوردههای دامی هیچ کمبودی در استان وجود ندارد و تمامی فرآوردههای دامی به حد نیاز در استان تولید میشود.
وی همچنین با بیان اینکه تخممرغ پس از شیر از نظر ارزشغذایی در فهرست کاملترین غذاها قرار دارد، گفت: املاح، ویتامینها و پروتئینهای موجود در تخممرغ به راحتی در دسترس بدن قرار میگیرند/ایسنا
دیدگاه