شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 4 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20852 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟

تکذیب شایعه عرضه مرغ تاریخ مصرف گذشته در کرمانشاه
29 اردیبهشت 1401 - 10:57
شناسه : 278004
1
مدیرکل دامپزشکی کرمانشاه گفت؛ طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع- اخیرا در فضای مجازی فیلمی پخش شده که در یکی از کشتارگاه‌ها بسته‌بندی مرغ‌ها باز و با تاریخ جدید دوباره به بازار عرضه می‌شود. با این ادعا که این روزها با فراوانی مرغ و پس‌زدگی بازار مواجه هستیم و برای بالا بردن مدت زمان ماندگاری مرغ از سرکه استفاده می‌شود/ این فیلم مربوط به استان کرمانشاه نیست/ در استان با نظارتی که توسط همکاران و بازرسان در قالب تیم‌های مشترک در سطح مراکز عرضه، کشتارگاه‌ها، سردخانه و پیش‌سرد صورت می‌گیرد محصول گوشت مرغ از زمان خروج از کشتارگاه تا سه روز در شرایط صفر تا چهار درجه در مغازه فروش مرغ کشتاری مهلت عرضه دارد و قطعا اگر خارج از این زمان، مرغ عرضه شود توسط بازرسین جمع‌آوری و با دستور قاضی امحا می‌شود/ دام قبل از اینکه به چرخه کشتار هم برود توسط دامپزشک مستقر در کشتارگاه سلامت بالینی آن تأیید و در ادامه وارد خط کشتار تحت نظر روحانی مستقر در کشتارگاه با نظارت شرعی ذبح می‌شود/دامپزشک مستقر هم بعد از کشتار نظارت‌های لازم را بر خط کشتار انجام می‌دهد و قطعا هرگونه دام و طیوری که انطباق بهداشتی و شرایط سلامت آن مورد تأیید قرار نگیرد از چرخه کشتار حذف می‌شود و در نهایت محصول گوشت قرمز استحصال شده از کشتارگاه قبل از ورود به سفره مردم در شرایط پیش‌سرد قرار می‌گیرد/کشتاری که امروز انجام می‌گیرد روز بعد وارد چرخه مصرف و مراکز عرضه می‌شود چون ۲۴ ساعت در پیش‌سرد با دمای صفر تا چهار درجه قرار می‌گیرد و ۹۹ درصد از انوع بیماری‌ها که احتمالا در لاشه باشد تحت شرایط پیش‌سرد از بین می‌رود/گوشت قرمز استحصال شده در کشتارگاه چهار روز در دمای صفر تا چهار درجه تاریخ مصرف دارد و گوشت مرغ استحصال شده نیز ۷۲ ساعت بعد از خروج از کشتارگاه قابلیت استفاده دارد/ مردم به شایعات در مورد عرضه گوشت مرغ تاریخ گذشته توجه نکنند.

پ
پ

مدیرکل دامپزشکی کرمانشاه گفت: مردم به شایعات در مورد عرضه گوشت مرغ تاریخ گذشته توجه نکنند.

 اخیرا در فضای مجازی فیلمی پخش شده که در یکی از کشتارگاه‌ها بسته‌بندی مرغ‌ها باز و با تاریخ جدید دوباره به بازار عرضه می‌شود. با این ادعا که این روزها با فراوانی مرغ و پس‌زدگی بازار مواجه هستیم و برای بالا بردن مدت زمان ماندگاری مرغ از سرکه استفاده می‌شود.

حسین حیدری مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه در این خصوص با ارائه توضیحاتی، گفت: این فیلم مربوط به استان کرمانشاه نیست.

وی ادامه داد: در استان با نظارتی که توسط همکاران و بازرسان در قالب تیم‌های مشترک در سطح مراکز عرضه، کشتارگاه‌ها، سردخانه و پیش‌سرد صورت می‌گیرد محصول گوشت مرغ از زمان خروج از کشتارگاه تا سه روز در شرایط صفر تا چهار درجه در مغازه فروش مرغ کشتاری مهلت عرضه دارد و قطعا اگر خارج از این زمان، مرغ عرضه شود توسط بازرسین جمع‌آوری و با دستور قاضی امحا می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه در توضیح پروسه نظارت دامپزشکی، گفت: دام قبل از اینکه به چرخه کشتار هم برود توسط دامپزشک مستقر در کشتارگاه سلامت بالینی آن تأیید و در ادامه وارد خط کشتار تحت نظر روحانی مستقر در کشتارگاه با نظارت شرعی ذبح می‌شود.

وی تصریح کرد: دامپزشک مستقر هم بعد از کشتار نظارت‌های لازم را بر خط کشتار انجام می‌دهد و قطعا هرگونه دام و طیوری که انطباق بهداشتی و شرایط سلامت آن مورد تأیید قرار نگیرد از چرخه کشتار حذف می‌شود و در نهایت محصول گوشت قرمز استحصال شده از کشتارگاه قبل از ورود به سفره مردم در شرایط پیش‌سرد قرار می‌گیرد.

حیدری یادآور شد: کشتاری که امروز انجام می‌گیرد روز بعد وارد چرخه مصرف و مراکز عرضه می‌شود چون ۲۴ ساعت در پیش‌سرد با دمای صفر تا چهار درجه قرار می‌گیرد و ۹۹ درصد از انوع بیماری‌ها که احتمالا در لاشه باشد تحت شرایط پیش‌سرد از بین می‌رود.

وی ادامه داد: گوشت قرمز استحصال شده در کشتارگاه چهار روز در دمای صفر تا چهار درجه تاریخ مصرف دارد و گوشت مرغ استحصال شده نیز ۷۲ ساعت بعد از خروج از کشتارگاه قابلیت استفاده دارد.

حیدری در پایان از هم‌استانی‌ها خواست، مردم به شایعات در مورد عرضه گوشت مرغ تاریخ گذشته توجه نکنند/فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.