شنبه, ۲۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 11 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20877 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

اگر این نشانه ها را روی انگشتانتان دارید یعنی فشارخون شما بالاست پایان مهلت تبلیغات انتخابات مجلس دوازدهم کشتار غیرمجاز دام‌در منطقه اورامانات بیشتر دیده می‌شود جهانبخش امینی:برای کاهش هزینه‌های درمانی برنامه دارم/پیگیر تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی هستم پلمب ۲۰آرایشگاه متخلف زنانه در کرمانشاه /انجام امور مربوط به پزشکی در آرایشگاه ها ممنوع است کرمانشاه می‌تواند پایگاه اتومبیلرانی غرب کشور شود تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟ کلانشهردرمانده برای رسیدن به توسعه/ فوریت گرایی ضدتوسعه شهری است باید شرایط زندگی آسان برای معلولان و بیماران خاص فراهم شود ۹۶۵ زائر کرمانشاهی راهی حج تمتع می‌شوند ثبت نام از متقاضیان شرکت در آزمون ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره آغاز شد تولید و توزیع ۶۰۰ هزار نشا‌ء گُل‌فصلی در کرمانشاه دعوت پایگاه بسیج ادارات شهید بهشتی دادگستری کرمانشاه برای حضور در مراسم معنوی سالروز عملیات غرور آفرین بازی دراز سرپرست معاونت پیشگیری آتش‌نشانی شهرداری کرمانشاه منصوب و معارفه شد حال و روز تالاب‌ هشیلان و سراب‌های کرمانشاه پس از بارندگی اخیر محل عرضه داروهای طبیعی و مکمل ها تنها در داروخانه است/ عطاری ها تنها حق فروش مواد گیاهی را دارند «سراب یاوری» کرمانشاه بعد از ۲ سال احیاء شد ۴ پروژه اولویت‌دار گردشگری کرمانشاه کدامند؟ راه‌های استان کرمانشاه لغزنده است تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی

این خوراکی پرطرفدار شما را افسرده می‌کند
18 اردیبهشت 1402 - 23:09
شناسه : 287173
2
طلوع‌‌کرمانشاه :

مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که مصرف بیش از حد سیب‌زمینی سرخ‌شده و سایر غذاهای سرخ‌کردنی ممکن است منجر به اختلال اضطراب و افسردگی در افراد شود.

پ
پ

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خبرآنلاین از eatthis، تحقیقات جدید حاکی از آن است که سیب‌زمینی سرخ‌شده و دیگر غذاهای مشابه آن، سلامت روان ما را تحت‌تأثیر قرار می‌دهند. در مقایسه با سایر فست‌فودها، سیب‌زمینی سرخ‌شده یکی از راحت‌ترین و محبوب‌ترین غذاها از لحاظ طعم و فرایند آماده‌سازی است که خوش‌طعم و کم‌هزینه به نظر می‌رسد. طبق تحقیقات جدید، مصرف منظم سیب‌زمینی سرخ‌شده می‌تواند روی مصرف‌کنندگان آن تأثیرات منفی بگذارد. در مطالعه منتشرشده در مجله علمی PNAS، داده‌های بیش از ۱۴۰هزار شرکت‌کننده طی ۱۱ سال نشان می‌دهد که ارتباط واضحی بین مصرف زیاد غذاهای سرخ‌شده (به خصوص سیب‌زمینی) و خطر افسردگی و اضطراب وجود دارد.

یافته‌ها نشان می‌دهد که خوردن مکرر غذاهای سرخ‌شده با افزایش ۱۲ درصدی اختلال اضطراب و افزایش ۷ درصدی خطر ابتلا به افسردگی مرتبط است. این ارتباط در مردان و نوجوانان قوی‌تر است. این نتایج، بر اهمیت کاهش مصرف غذاهای سرخ‌شده به منظور ارتقای سلامت روان تأکید می‌کند.

محققان به ماده‌ای به نام «آکریل آمید» به عنوان علت بالقوه ارتباط بین مصرف غذاهای سرخ‌شده و افسردگی و اضطراب اشاره کردند. طبق گفته سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA)، آکریل آمید طی فرایند پخت در دمای بالا (مانند سرخ کردن یا برشته کردن) ایجاد می‌شود.

به طور کلی، در حالی که شاید مصرف گهگاه غذاهای سرخ‌شده مشکلات عمده‌ای را ایجاد نکند، اما مصرف مکرر آنها ممکن است به طور غیرمستقیم بر سلامت روان تأثیر بگذارد. غذاهای سرخ‌شده معمولاً کالری و چربی‌های اشباع‌شده بالایی دارند و می‌توانند منجر به مشکلاتی مانند چاقی، فشار خون و کلسترول بالا شوند؛ این بیماری‌های مزمن نیز ممکن است به نوبه خود سلامت روان ما را تحت‌الشعاع قرار دهند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.