جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 3 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20852 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟

۳۰ هزار واحد زلزله زده نیاز به تعمیر جزیی دارند
25 مرداد 1397 - 9:11
شناسه : 8514
1
استاندار کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه ۳۰ هزار واحد مسکونی در مناطق زلزله زده نیاز به تعمیر جزیی دارند، گفت: باید بر تسهیلات پرداختی به صاحبان این واحدها نظارت داشته باشیم تا در بخش دیگری صرف نشود.

پ
پ
به گزارش طلوع کرمانشاه هوشنگ بازوند روز چهارشنبه در جلسه ستاد بازسازی مناطق زلزله زده که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: هر یک از این واحدهای تعمیری نوع سه ۶ میلیون تومان تسهیلات دریافت می کنند.

وی با اعلام اینکه ۱۸۰ میلیارد تومان تسهیلات برای تعمیر واحدهای نوع سه اختصاص پیدا کرده ، افزود: هیچ‌ نظارتی بر این واحدها انجام نمی شود و این امکان وجود دارد که تسهیلات پرداختی در جایی به غیر از بازسازی آنها صرف شود.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: مدیران بنیاد مسکن گزارشی از وضعیت تعمیر واحدهای مسکونی که آسیب کمتری دیده اند، ارائه کنند تا فرمانداران کار نظارت را انجام دهند.
بازوند گفت: اگر این تسهیلات هزینه تعمیرات نشود، سرمایه های بانک ها هدر خواهد رفت.
وی در رابطه با بازسازی مناطق زلزله زده و افزایش قیمت مصالح هم گفت: کارخانه های سیمان امروز به دنبال افزایش قیمت هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه نیز گفت: تسهیلات پرداختی به واحدهای تعمیری نوع سه مدیریت شود تا هیچ واحد بازسازی نشده ای باقی نماند.
مهرداد سالاری افزود: این تسهیلات را باید مدیریت کرد و اگر کسانی این وام را در جاهای دیگری هزینه کردند، پس از شناسایی برای آنها تصمیم گیری خواهد شد.
وی با بیان اینکه باید به سرعت وضعیت پرداخت تسهیلات مدیریت شود تا مردم‌ هرچه زودتر به خانه های خود باز گردند، گفت: استفاده از پیمانکاران، کارگران و مصالح بومی به شرطی انجام می شود که با قیمت ارزان، با کیفیت و در کوتاه ترین زمان ممکن بازسازی انجام شود.‌
معاون استاندار کرمانشاه با بیان اینکه گزارش های بنیاد مسکن در خصوص به کارگیری پیمانکاران و کارگران بومی واقعی نیست، اظهار داشت: این بنیاد اعلام می کند که پیمانکاران بومی برای کار در منطقه حضور ندارند در حالی که ما هر روز با اعتراض تعداد بسیاری از پیمانکاران ‌کرمانشاهی رو به رو هستیم.
زمین لرزه ۷٫۳ ریشتری ۲۱ آبان در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله و ۳۲ کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشته است.
این زلزله به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۰ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی حدود ۱۰۰ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دیده است.
هم اکنون ۵۰۰ پیمانکار و ۱۱ هزار و ۶۰۰ نفر در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه مشغول ساخت و ساز واحدهای تخریبی هستند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.