پنج شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 9 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20875 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

کشتار غیرمجاز دام‌در منطقه اورامانات بیشتر دیده می‌شود جهانبخش امینی:برای کاهش هزینه‌های درمانی برنامه دارم/پیگیر تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی هستم پلمب ۲۰آرایشگاه متخلف زنانه در کرمانشاه /انجام امور مربوط به پزشکی در آرایشگاه ها ممنوع است کرمانشاه می‌تواند پایگاه اتومبیلرانی غرب کشور شود تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟ کلانشهردرمانده برای رسیدن به توسعه/ فوریت گرایی ضدتوسعه شهری است باید شرایط زندگی آسان برای معلولان و بیماران خاص فراهم شود ۹۶۵ زائر کرمانشاهی راهی حج تمتع می‌شوند ثبت نام از متقاضیان شرکت در آزمون ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره آغاز شد تولید و توزیع ۶۰۰ هزار نشا‌ء گُل‌فصلی در کرمانشاه دعوت پایگاه بسیج ادارات شهید بهشتی دادگستری کرمانشاه برای حضور در مراسم معنوی سالروز عملیات غرور آفرین بازی دراز سرپرست معاونت پیشگیری آتش‌نشانی شهرداری کرمانشاه منصوب و معارفه شد حال و روز تالاب‌ هشیلان و سراب‌های کرمانشاه پس از بارندگی اخیر محل عرضه داروهای طبیعی و مکمل ها تنها در داروخانه است/ عطاری ها تنها حق فروش مواد گیاهی را دارند «سراب یاوری» کرمانشاه بعد از ۲ سال احیاء شد ۴ پروژه اولویت‌دار گردشگری کرمانشاه کدامند؟ راه‌های استان کرمانشاه لغزنده است تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی اطلاعیه قطعی آب در کرمانشاه ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد

توصیه‌های دارویی به روزه داران
22 اسفند 1402 - 11:58
شناسه : 292494
2
مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو؛ طلوع‌‌کرمانشاه :  زهرا جهانگرد گفت: طبق توصیه قرآن و فقها از شرایط صحیح بودن روزه این است که فرد هرگونه بیماری که روزه برای آن مضر است، نداشته باشد/افراد دارای بیماری زمینه‌ای و کسانی که دارو مصرف می‌کنند قبل از اقدام به روزه گرفتن حتماً باید با پزشک معالج خود در خصوص نحوه مصرف دارو مشورت کنند تا بر اساس شرایط منحصر به فرد هر بیمار توصیه‌های لازم ارائه گردد/جهانگرد در خصوص مصرف دارو‌هایی که چندین بار در طول روز مصرف می‌شوند، اظهار داشت: استراتژی‌های توصیه‌شده شامل انتخاب فرمولاسیون‌های طولانی اثر (به عنوان مثال، آهسته رهش) یا تغییر رژیم‌های درمانی به یک یا دو بار در روز است/وی در خصوص بیماران مزمن اظهار داشت: این افراد برای مشورت در خصوص امکان روزه گرفتن و هرگونه تغییر در رژیم درمانی خود باید به پزشک معالج مراجعه و طبق دستورالعمل‌های موجود عمل کنند.
منبع : جام جم آنلاین
پ
پ
مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، توصیه­‌هایی برای مصرف ایمن دارو‌ها در ماه مبارک رمضان ارایه داد.
 

 زهرا جهانگرد گفت: طبق توصیه قرآن و فقها از شرایط صحیح بودن روزه این است که فرد هرگونه بیماری که روزه برای آن مضر است، نداشته باشد.

وی ادامه داد: افراد دارای بیماری زمینه‌ای و کسانی که دارو مصرف می‌کنند قبل از اقدام به روزه گرفتن حتماً باید با پزشک معالج خود در خصوص نحوه مصرف دارو مشورت کنند تا بر اساس شرایط منحصر به فرد هر بیمار توصیه‌های لازم ارائه گردد.

جهانگرد در خصوص مصرف دارو‌هایی که چندین بار در طول روز مصرف می‌شوند، اظهار داشت: استراتژی‌های توصیه‌شده شامل انتخاب فرمولاسیون‌های طولانی اثر (به عنوان مثال، آهسته رهش) یا تغییر رژیم‌های درمانی به یک یا دو بار در روز است.

وی در خصوص بیماران مزمن اظهار داشت: این افراد برای مشورت در خصوص امکان روزه گرفتن و هرگونه تغییر در رژیم درمانی خود باید به پزشک معالج مراجعه و طبق دستورالعمل‌های موجود عمل کنند.

مدیرکل دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، در مورد بیماری‌های حاد و کوتاه مدت که نیاز به درمان دارند نیز توصیه کرد: مانند آنتی‌بیوتیک‌ها برای عفونت‌ها یا دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی برای درد، باید دارو‌هایی با دوزینگ یکبار در روز انتخاب شوند.

جهانگرد همچنین از بیماران خواست از هیدراته بودن و دریافت مایعات کافی از فاصله افطار تا سحر اطمینان حاصل کنند.

وی نسبت به استفاده کوتاه مدت از دارو‌های ضدبارداری یا مصرف ممتد داروی ضدبارداری برای بیش از یک ماه به منظور به تعویق انداختن عادت ماهانه جهت روزه داری هشدار داد و وقوع عواقب جدی مانند سکته مغزی و ترومبوز ورید مغزی به دنبال این اقدامات را منتفی ندانست.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.