جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 3 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20852 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟

سایه گرانی دلار بر بازارچه جوانرود/ افزایش نرخ ارز، فروش را یک پنجم کرده است!
19 آبان 1399 - 12:54
شناسه : 261680
3
در بازارچه مرزی جوانرود سه دسته فعالیت دارند، یک گروه غرفه‌های میان بازار، گروه دیگر مغازه‌ها و پاساژهای حاشیه بازار و گروه سوم دستفروشان هستند. طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-بازارچه مرزی جوانرود یکی از نمادهای مهم تجاری منطقه اورامانات است، به گونه‌ای که چند هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در آن فعالیت دارند و از سراسر ایران نیز مشتری‌های خاص خود را دارد./محمد میرزایی نماینده غرفه‌داران بازارچه مرزی جوانرود با اشاره به مشکلاتی که طی چند وقت اخیر برای فعالین این بازارچه ایجاد شده، گفت: بسیاری از غرفه‌داران اکنون با کاهش فروش جدی و زیان مواجهند./وی ادامه داد: به دلیل بالا رفتن نرخ ارز و به تبع آن قیمت اجناس، فروش غرفه‌داران بسیار پایین آمده به گونه‌ای که برخی از فروشندگان در سال گذشته چنین ایامی تا روزانه ۵۰۰ هزار تومان هم فروش داشتند اما اکنون فروش آنها به روزی صد هزار تومان و کمتر هم رسیده است./میرزایی تاکید کرد: بسیاری از غرفه‌داران اکنون در زیان هستند اما به جهت آنکه هزینه زندگی و اجاره بر عهده آنها است مجبورند برای درآمد کم هم مغازه خود را باز نگه دارند و تعطیل نکنند./میرزایی با اشاره به اینکه بسیاری از مغازه‌داران اجناس خود را با درهم حدود چهار هزار تومانی از دوبی خریدند، گفت: چون در آن زمان فروش نداشتیم اکنون با بالا رفتن نرخ ارز باید با درهم هفت هزار تومانی پول خریدهایی که انجام دادیم پرداخت کنیم./میرزایی یادآور شد: اقلامی که در این بازارچه عرضه می‌شود معمولا کالاهای اساسی مورد نیاز مردم مانند خوراک نیست و از همین رو کاهش فروش ایجاد شده است.

پ
پ

بازارچه مرزی جوانرود یکی از نمادهای مهم تجاری منطقه اورامانات است، به گونه‌ای که چند هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در آن فعالیت دارند و از سراسر ایران نیز مشتری‌های خاص خود را دارد.

در این بازارچه سه دسته فعالیت دارند، یک گروه غرفه‌های میان بازار، گروه دیگر مغازه‌ها و پاساژهای حاشیه بازار و گروه سوم دستفروشان هستند.

از آنجاییکه عمده کالاهای موجود در این بازارچه وارداتی است، طی چند وقت اخیر افزایش نرخ ارز بر وضعیت این بازارچه نیز بی‌تاثیر نبوده و بسیاری از غرفه‌داران اکنون با زیان مواجهند.

محمد میرزایی نماینده غرفه‌داران بازارچه مرزی جوانرود با اشاره به مشکلاتی که طی چند وقت اخیر برای فعالین این بازارچه ایجاد شده، گفت: بسیاری از غرفه‌داران اکنون با کاهش فروش جدی و زیان مواجهند.

وی ادامه داد: به دلیل بالا رفتن نرخ ارز و به تبع آن قیمت اجناس، فروش غرفه‌داران بسیار پایین آمده به گونه‌ای که برخی از فروشندگان در سال گذشته چنین ایامی تا روزانه ۵۰۰ هزار تومان هم فروش داشتند اما اکنون فروش آنها به روزی صد هزار تومان و کمتر هم رسیده است.

میرزایی تاکید کرد: بسیاری از غرفه‌داران اکنون در زیان هستند اما به جهت آنکه هزینه زندگی و اجاره بر عهده آنها است مجبورند برای درآمد کم هم مغازه خود را باز نگه دارند و تعطیل نکنند.

نماینده غرفه‌داران بازارچه مرزی جوانرود با بیان اینکه اوج فروش در بازارچه جوانرود معمولا در ماه اول و آخر سال و ماه آخر برای عمده فروشی و ماه آخر برای خرده‌فروشی است، خاطرنشان کرد: ما این فرصت خوب را امسال از دست دادیم.

میرزایی با اشاره به اینکه بسیاری از مغازه‌داران اجناس خود را با درهم حدود چهار هزار تومانی از دوبی خریدند، گفت: چون در آن زمان فروش نداشتیم اکنون با بالا رفتن نرخ ارز باید با درهم هفت هزار تومانی پول خریدهایی که انجام دادیم پرداخت کنیم.

میرزایی یادآور شد: اقلامی که در این بازارچه عرضه می‌شود معمولا کالاهای اساسی مورد نیاز مردم مانند خوراک نیست و از همین رو کاهش فروش ایجاد شده است.

پایگاه خبری طلوع کرمانشاه/فاطمه کمانی

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.