سه شنبه, ۱۴ مهر , ۱۴۰۵ Tuesday, 6 October , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24273 تعداد نوشته های امروز : 0×
ورود سامانه‌ ناپایدار به کرمانشاه
13 مهر 1405 - 13:23
شناسه : 304385
♥4
 رئیس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : سعید قاسمی ، با بیان اینکه این سامانه ناپایدار تا روز پنجشنبه (۱۶ مهر) جو استان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، گفت: این سامانه ناپایدار موجب افزایش ابر، وزش باد، بارش‌های غالبا پراکنده، رعد و برق و گرد و غبار محلی در جو استان خواهد شد/  احتمال بارش در روز دوشنبه(۱۳ مهر) در نیمه جنوبی، روز سه‌شنبه در نیمه شرقی و روز چهارشنبه در شمال‌غرب استان بیشتر است/ بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته، بارش حاصل از فعالیت این سامانه کوتاه و ناپایدار در استان چندان چشمگیر نخواهد بود.
منبع : ایسنا
پ
پ

 رئیس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه از ورود سامانه‌ای ناپایدار به جو استان از امروز(دوشنبه) خبر داد.

سعید قاسمی ، با بیان اینکه این سامانه ناپایدار تا روز پنجشنبه (۱۶ مهر) جو استان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، گفت: این سامانه ناپایدار موجب افزایش ابر، وزش باد، بارش‌های غالبا پراکنده، رعد و برق و گرد و غبار محلی در جو استان خواهد شد.

وی اظهار کرد:  احتمال بارش در روز دوشنبه(۱۳ مهر) در نیمه جنوبی، روز سه‌شنبه در نیمه شرقی و روز چهارشنبه در شمال‌غرب استان بیشتر است.

قاسمی عنوان کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته، بارش حاصل از فعالیت این سامانه کوتاه و ناپایدار در استان چندان چشمگیر نخواهد بود.

رئیس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه از احتمال غبارآلود شدن نواحی مرزی استان در روز سه‌شنبه نیز یاد کرد.

قاسمی با بیان اینکه در این مدت تغییرات چندان چشمگیری در دمای هوا نخواهیم داشت، خاطرنشان کرد: متوسط دمای هوا تا روز چهارشنبه روند افزایشی دارد و پس از آن تغییرات چندانی نخواهد داشت.

وی همچنین از احتمال صدور هشدار سطح زرد هواشناسی برای ورود این سامانه ناپایدار به جو استان کرمانشاه خبر داد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.